günaydın herkese...imkan olursa bol bol foto çekeceğim ama grubun morallerinin sıfırlanmasından korkuyorum be kardeşim çıtayı yükseltmek istemiyorum yoksa TÜRKİYE'de paklamıyacak bizi
niyagara şelalesinden intihar dalışı yapmaya falan kalkmasın grup
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
çek kardeşim bol bol foto çek. bende o tarihlerde bi leğene su koyup balkona çıkacağım ve ayaklarımı o buz gibi suyun içine sokacağım teselli olsun diye napalım artık
Arkadaşlar işlerden fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın.Yeni ofisimiz balçovada açıldı.İzmir'de olan ya da bişekilde yolu düşen herkesi bekliyorum çay kahve içmeye.Balçova migrosu geçtikten sonraki yeni koçtaş inşaatının tam karşı sokağı.Karnaval Organizasyon uğramadan geçmeyin.(Huzurevi MT anladınız siz onu)
Gürkay ve Lodos hayırlı yolculuklar kazasız belasız gezin gelin....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Baktim Dayilarim Antalyaya Gİdİyorlar.barİ Bende Geleneksel Haftasonu Tatİlİmİ GeÇİrmek Üzere FoÇaya Gİdeyİm..denİz,gÜneŞ,kumsal,lolİpoplarim Vs Vs Vs....
ÜÇ BeŞ Fotoda Ben Çekerİm Araya YeŞİllİk Olur.
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Çadır çadır dedik,ve zaman geldi...14 -15 temmuz da çadır kuruyoruz.Link;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/33205-%5Bizmir-mt-manisa-mt%5D-cadir-kampina-gidiyoruz-7-8-temmuz.html
Vay vay vay ilimiz mt' sinin büyükleri küçüklere yol gösteriyor
Abi Antalya' ya niyetim vardı fakat maaşı önümüzdeki hafta vericekler sanırım yani bu hafta anca foçaya kadar gidebilirim sanırım bekle biziiii Mecit abi
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
siz yapınnn nispet
biri niyagara der
biri foça der
ohhh walla herkesin keyfi yerinde dururmu özlemmm
bende havuz yaptımmmm denizin yerini tutmaz belki ama hiç yoktan iidir
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
TUNCERİM FORRAPIMMMM,,
YAHU SEN GENE NAPTINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........................ ....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
malibu gerekli montajları yaptıktan sonra Lost ları da paylaşırsın ;)
REST IN PEACE...
Merhaba arkadaşlar! izmir mt den Amonghtus (Erkut) ile yaptığımız Kuşadası kaçamağını sizlerle paylaşmak istedim. Bizim çok kötü bi huyumuz var, macera bir yerden çağırdımı kayıtsız kalamıyoruz
Türk Lost projesine odaklı video kaydı yaptığımızdan çok fazla fotoğraf çekme fırsatım olmadı..işte objektifimden yansıyanlar...
barfiksçi kurbağa!
nereden geldiği belirsiz ve kendisini ancak 15-20 dakika sonra bulabildiğimiz kedi yavrusu
plajdan bir görüntü(umutus sen burayı yakından biliyorsun altın güvercindeydik)
bir yavru kedi ancak bu kadar yaramaz olabilirdi...
Amburella??
Plajdan bir görüntü daha...
bendeniz...
sunset
Dönüşte Selçuk'ta verdiğimiz kahvaltı molası (amonghtus)
Arkçıların değişilmez kaderi : Şöförün de sırt çantasını taşımak!!
Otoban molası (e malum tek silindir, vibrasyondan bi yerler uyuşuyor
Tahammül ettiğiniz için teşekkürler, görüşmek üzere!
The World is yours...
ne güzel değerlendirmişsiniz haftasonunu
yaramaz kedicik süpermiş
keşke çantaya atıp manisaya kargolasaydınız ev arkadaşı olurdu bana
deniz dalgalıymış şansınıza ama gün batımı süper gözüküyrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
arkadaşlar sevgili dostlar nihayet antalya gezimiz kazasız belasız müthiş bir şekilde bitti.yuvamıza döndük fotolar lodos abimin makinasında müsait olduğu zaman yükleyeceğine eminim herkeze selam sizleri özledik
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
gürkay,lodos,hoş geldinizFotoğrafları bekliyoruz...
Çadır olayını 1 hafta ileriye yani 14-15 Temmuz a aldık,duyrulur
Forrap abi sende bi barnak bal çalıp ağzımıza iptal ediyosun yahuu....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Tek istediğimiz katılımın daha çok olacağı zamana göre ayarlamakBiz giderük eğlenirük,ya gelemeyen yavrıcaklar ne etsün ?
Gider iken GÜRKAY kullanıyor...(kıdem var kademe var )
konakladığımız bugalo ev
doğa harikası bir yer...
heryerden su fışkırıyor(4 ile 6 derce arası suyun sıcaklığı bilin istedim )
bizden başka hiç kimse girmedi havuza ,inanılmaz soğuk ....
rafting yapılacak nehir ve tabiki en uysal ve yavaş akan kısmı...
dondu,donduuu
firma olarak kapattık tatil köyünü
taşevler bi harika...
tişörtüme dikkat...
asma yaprağına sarılı kızartılmış alabalık ne diyebilirim ki ,cennet yemeği
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)