MÜdÜr,,bgn Bİr Aksİlİk Olmazsa GÜnÜbİrlİk Bİr Yerlerden Fİyat Alicam..dur Bakalim..
MÜdÜr,,bgn Bİr Aksİlİk Olmazsa GÜnÜbİrlİk Bİr Yerlerden Fİyat Alicam..dur Bakalim..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit sen arıza yapmazdın ama. canın sağolsun. e artık bilmem, bize kendini nasıl affettirirsin? anladın sen onu
yahuuu gene nereye baskın yapıyoruzzz
koptumm iice son havadislerdennnn
aaaaa
biri bana neler olduğunu anlatsınn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
+18 muhabbet etmeyin alo iski o yazı karakteri ne olm öyle,körmüyüz biz kardeşim amamıyız gözümüze sokmuşsun harfleri.akşamüzeri yanındayım büyük ihtimal konuşuruz plan projeleri...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
manisa mt camiasına selam! ilk mesajımı böyle güzel bir topikte yazmaktan dolayı mutluyum. şu anda para biriktiren ve motor almayı düşleyen bir üyeyim yani yamaha cygnus rs (125 cc) scooter ımı hesaba katmazsak tabiiki
etkinliklere katılmak, tanışmak isterim.hoşçakalın...
The World is yours...
big_malibu aramıza hoşgeldin. bize kendinden biraz bahsedersen seviniriz.
hoşbulduk iski! manisalı olmama rağmen, üniversite ve askerlik dolayısıyla 5 senemi manisamdan ayrı geçirdim..şimdi bu güzel kenti tekrar keşfetme amacındayım. şu anda iş arıyorum, motor almamda en büyük etken iş bulmam olacaktır;) izmir md ve mt den arkadaşlarım var, mt yi de bu sayede tanıdım ve izmirdeki sıcak buluşmalardan birine katılma fırsatı yakaladım. manisa mt ninde izmirden eksik olacağını sanmıyorum
The World is yours...
big_malibu aramıza hoş geldin...
AİLEmize hoşgeldin kardeşim bu huzurlu bir o kadar eğlenceli ve seçkin grupta kalıcı olman dileği ile arkadaşım...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
mecit & lodos teşekkürler!
The World is yours...
Marmaris dönüşü Akhisar 'dan geçerken seyir esnasında bacağımdan arı soktu, kendimi Nar-ı Beyaz isimli lokantaya zor attım, çok büyük misafirperverlik gösterdiler, çok yardımcı oldular..
Kendilerine burdan tekrar teşekkür ediyorum, yolunuz düşerse selamlarımı iletirsiniz
big malibu hoşgeldiin...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
big malibu hoşgeldin. toplantı ve etkinliklerde görüşmek üzere
yaw abilerim,,ne oldu lolipop durumları..sıcaklardan pek bi "yumuşadınız" galiba..
o eski "diriliğiniz"yok gibi demi...
arkadaşlar sevgili dostlar biz lodos'la cuma akşamından ANTALYA'ya kaçıyoruz.orda iki günlük bi tura katıldık rafting ve doga sporları.hani bilginiz olsun diye söylüyombiz orda olucaz ararsanız
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)