Gürkay dediğin de böyle olacak,eğlence isteyecek,havuz isteyecek,deniz isteyecek Ama milleti her oyunda yenip t-shirt istemeyecek
Bekleyin abi,ben haber vereceğim bu otel olayını da
tamamdır haberler senden o zaman tuncer. bekliyoruz. çabuk ol
Terkedildim, Marmaris'teyim, ilk stop...
Köpek gibi içmekteyim non-stop,
Hasar tespit çalışması yapmaktayım son stop....
Sizi seviyorum ben yahu, ah bi de gelseydiniz Marmok'a...
Ben de gitmem artıkın, ne işim var!
...Sergerdan...
eh gitar ne derdin varda içiyosun olm o kadar, para çok geliyo galiba elde olmayan sebeplerden dolayı çok istememize rağmen gelemiyoruz kardeşim ne yapalım başka zaman telafi ederiz artıkın
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
gitardando valla çok istedik kardeşim ama nasip olmadı bu sene bize marmok. napalım hayırlısı
gittardando,diğer arkadaşların dediği gibi bu sene maalesef ki kısmet olmadı.Çok istiyorduk ama istemek yetersiz kalıyor...
O kadar içip bünyeye zarar verme,sen bize lazımsın
EVET BEYLER,,,LOLİPOP DÜŞKÜNÜ ABİLERİM..
SİZLERİ BU KADAR LOLİPOPA HASRET GÖRMÜŞKEN,,DAHA FAZLA DURMAMIN ANLAMI YOK DEDİM..
AZ SABREDİN,,LOLİPOPA AZKALDI,,NE SİZLERİ DAHA FAZLA BEKLETİCEM,,NEDE GİTTARDANDO KARDEŞİMİZ DAHA FAZLA HASRET ÇEKİCEK..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
allaaaahhhh. köpeğin olayım mecittttt. bir düzüne, bir düzüneeeee.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ya racing iski bu bi düzüne çok gelmez mi. bu kadar şeker sağlığa zararlıdır. eline düzüne dursun demek geldi içimden ama severim seni demem. helali hoş olsun diyecem bize ne kalacak? ne diyeyim ben en iyisi allah doyursun diyeyim.
Gürkay yaparsa Mecit bu işi, sen meciti sırtla bende ikinizi sırtlarım, serkanda üçümüzü, iski de dördümüzü sırtlasın
öhö ağır abi geldi... n'oluyo burada, n'ayır... n'lamaz...(şey replikler karıştı pardon arkadaşlar)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yahuu noluyorrr 1 haftada gene ne işler çevirdinizzz
ne lolipopu ne gezisi noluyoruzz yahuu
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...lusmasi-5.html
arkadaşlar bu topikte neler olmuş böyle
olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş.gecemiz tam bi aile ortamında çok güzel geçti walla tadına doyum olmadı bide MECİT olsaydı herşey tamam olucaktı eksiksiz gayrısız olcaktı
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
MECİT üzme kardeş kendini durumları gayet iyi biliyoruz...nasipten ötesi yalan,tabiki sen ve hanımın olsaydı grup eksiksiz iştima vermiş olacaktı tastamam olacaktık
cepten bi ara görüşelim var aklımızda bizimde bi şeyler , önümüzdeki haftalar için ...fikir alışverişinde bulunalım seninle bi yol haritası çıkaralım...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)