tuncerde az değil veriyo gazı kaçılıyo kenara
dayım sen o lolipop işlerini daha iyi bilirsin iski abinle siz ihtisas yapmış görmüş geçirmiş insanlarsınızdeymiiii yawwwwww
tuncerde az değil veriyo gazı kaçılıyo kenara
dayım sen o lolipop işlerini daha iyi bilirsin iski abinle siz ihtisas yapmış görmüş geçirmiş insanlarsınızdeymiiii yawwwwww
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
birisi iski mi dedi? ulen gürkay yedim seniiiii. aman allahım ben ne yapıyorum? gürkayı yemek miii? neeeeee...
anammmmmmmmm topik kopmuş mevzu çok DERİN,DAR ve HASSASbi noktaya gelmiş
ben sizi tanımıyorum abi...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
dayım benim sizler aslında iyi insanlarsınız hem sen hemde iski kardeşim.aslında sütte leke var sizde yok demek istedim ama yanlış anlaşıldı yawwww.türkçe bu işte neyaparsın çek nereye çekersen dimi kardeşlerim abilerim sizleri çok seviyorum ben canlarım benim
lodos sende az değilsin hani gazlıyosun dayıcığımı bana karşı yok derin dar hassas felan siz galiba benim ipimi çektiniz sevgili dostlar.tabiki okyanuslar derin dibi olmayan ıssız yerlerdir dimi ama
bana göndermiştin lolipoplu resmi hayran kalmıştım murat o ne güzel lolipop öyle
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
LolİpopÇu Geldİ Amcaaaaaa,,,
Lolİpoplarim Var.......
Lolİpopp.....................
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
heyyyyt gidinin ORGANİZATÖRÜ beee
bide lolipop gezisi düzenlesen diyorum haaa
nasıl olur OLMAMI
işte o zaman bu lakap sana cuk diye oturursıkarım
bende istiyorum bende istiyorum lolipop... :
abi valla yapalım bi lolipop gezisi yaw. hadi organizatör yaz bitmeden ayarlayalım bi tur
MURAT'ım bu haftasonu belkide motorum ile son kez olabilecek(motorumu satmaya karar verdim) ufak çaplı bi gezi düşünüyorum hanım ile beraber...
önümüzdeki haftasonlarından biri için yapın gari bi organizasyon...geyiğe deniz kenarında güneşlenir iken devam ederiz...
lodos,var öyle bir düşünce zaten.Bir iki yer var onlarla gidip konuşacağım,güzel fiyatlara güzel eğlencelerimiz olacak merak etmeyin
Var mı peki öyle kimseye haber vermeden tek başına o tür yerlerin tadını çıkarmak ? Cık ... Olmaz Bu sefer hadi geç oldu ama bir dahaki sefere birlikte gideriz.Bir günlük çadır kurarız.Sen git orayı bir test et bakalım
Benim bu seferki ayarlayacağım yer havuzlu ve denize sıfır bir otel olacak(fiyatlar makul bir iki yer var,konuşacağım).
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)