Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yapalım ferhat abicim MECİT kardeşimi memleketten memnun gönderelim...yarın güzel olacak inşallah ALLAH nasip kısmet ederse...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yemİn Etttt,,serkan Abİ Çokmu Erken Gelsem Acaba..
Ya BİŞey Dİcem Benİm Okuldan Çok Samİmİ Bİr KardeŞİm Var,,bayan..
EĞer Yengemlerde Gelecekse Onuda Getİrebİlİrmİyİm.
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ne demek MECİT başımız üzerine senin arkadaşın bizim kardeşimiz...saatinde bekliyoruz seni...
slm manisa mt aiylesi nbr bu arada geziler çook güzelmiş lodos abiii
EVET,,BUGÜN AYIN 11'i VE TAM 5 GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM,,KİMSELER BİRŞEY YAZMIYOR..
HERKESTEN BUNUN SEBEBİNİN NE OLDUĞUNU TEK TEK YAZMASINI İSTİYORUM..MAZERET DEĞİL,GEÇERLİ SEBEP İSTİYORUM..
BİRAZ FAZLA BOŞ BIRAKTIK BURALARI,,HOŞ DEĞİL ARKADAŞLAR..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hakketen bugün ayın 11 i demekki gölet ortamı hala hafızalarında baksana mecit daha cıkamadılar gün yüzüne titreyın ve kendinize gelin
Gerçi bize milliyetçi derler.Ama,biz öyle milliyetçileriz ki,işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz.Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız.Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
slmlar bende akhisarlıyımm görüşürüs inşallah
aramıza hoşgeldin 45ha2861 burada daimi kalman dileklerinle
Gerçi bize milliyetçi derler.Ama,biz öyle milliyetçileriz ki,işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz.Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız.Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
ya arkadaşlar harbiden nerelerdesiniz? beş gündür kimsecikler yazmamış. site mi çöktü ne?
yahu bakıyorummm forumda bizden kimseyokk yazasım gelmiyorr
sizsiz yaşam anlamsız geliyorrrnapayımm az gezinnn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
cnm cok sııkkın oldugu ıcın giremıyorumm
sınavlar bitti notların açıklanması benı öldürüyoo
2 tane büte kaldıkk morellerr bozuk
kusura bakmayın manısa
iskender abı ne zaman alıyozz makına sana
45ha2861 hoş geldınn kardesss
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
arkadaşlar sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyor bu aralar, hayırdır? hadi iyi haftalar herkese
3-4 gündür işilerimle ilgili olağandışı bir hareketlilik içindeydim, bulabildiğim boş zamanlarıda uyumakla değerlendiridim arkadaşlar ama fırsat buldukça görüşüyor buradaki tayfa (wallace bilir) ...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)