-Organizatör buz yoook, organizatöör ekmek bittiii, organizatöööör gemi neden kalmıyo halaaaa
-Yaa başlayacam organizatörünüzeeedeeee bi adam gibi içirmediniiz ba yaaaa
Adamı deli ettik yaaa ama ona rağmen en son aşamadaki tepkisi yukardaki diyalog olduu.Helal Mecit emeğine sağlık.
Herkes iyi niyetli ve anlayışlı olduktan sonraa sen daha nice organizasyonların altından kalkarsın.
Tekrar sağol...
(imza yerini bulmuş)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
KAYTARMAK YOK...YARIŞLARI İZLEMEYE GELİYOR HERKES !!!
tuncerim senin mesajı görmeden yazdım bu mesajı (zaten bu mesaj 5 dkk içinde kendi kendini yok edecek )
günaydın kardeşim sessiz sakin bi sabahta şehrin uyanışında ezan dinlemek şehrin hareketlendiğini görmek başka bi duygu bilirim onu (hayır dua etme hakkımda tamammı )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Herkese günaydın tünaydın ahaliii.Lodos abicim bi dur be kardeşim bi nefes alalım be yaaaa
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
bu pazar buradasınız anlamam kardeşim
grupta bi kararlılık görürsem konu hakkında hemen bi buluşma yeri ve saati yazacağım
katılım az olur gibi olursa gruptan serbest herkes !!! yarış pistinde buluşuruz ...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
o bakıyomda geziniz süper geçmiş mecit AABİ YİNE HER ZAMANKİ GİBİ ORTALIĞI YIKIP GEÇMİŞ ben gelemedim diye çok üzüldüm ya AMA FOTOLARI BİRAN ÖNCE İSTİYORUZ BİZ GELMİYENLER
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
belifeless uyumadım ki rüyamda göreyim Siz rahat uyuyun site bana emanet
Wallace abi ekmek parası be naparsın,gece sarhoş üyeler iyi bahşiş atıyor
Lodos haklısın abi,geceleri gündüzlerden daha çok seviyorum inan...
Pazar sınavım olması lazım,gelemeyebilirim.
evet arkadaşlar pistimizin açılış niteliğindeki eğitim tarihi belli olduuu gerekli topiğe aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz herkesi bekliyorum motora sadece ilgi duyun yeter....
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...timi-zm-r.html
sevgili manisa-mt sizsiz olmaz....
sevgiler saygılar...
adres izmir-----çeşme otobanı seferihisar ayrımından sonraki benzinlik yanı(shell benzinlik)
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Nasİpse Oradayiz ÇaĞatay'im...
ya her haftabaşı ailemin yanına gideyimde yazlıkları getiriyimm artık diye plan yapıyorum
her hafta ortası bi atraksiyon patlayıveriyorrr
yetişemiyorummm hızınızaaa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
günaydın arkadaşlar...herkese hayırlı işler yada iyi dersler
günaydın iski gene çoşmuşsunuz Marmok topicleri antremanlar helal be size allah muhabbetinizi arttırsın
muratım valla sorma. değişiklik olur bi aksilik çıkmazsa gidelim diyoruz. geliyorsun değil mi marmok'a?
abilerim bu koşturmaya ne para yeter nede başka şey yawwww bi durun daha motorlar soğumadı siz marmaris diyosunuz benden dama, pes, tuş kurudum valla zaten bi kıriz var ülkede fazla açılmayalım boğuluruz bak
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Gürkay bak tavla turnuvası bile varmış yani tam senlik olacak marmok.Hem sensiz olmaz biliyosun.Hiiiç kıvırmak yok geliyosun sende en az çeşme kadar güzel olacak gelmeyenler sonra pişman olacak bak demedi deme..Selam ve sevgilerrr.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)