Ya Özlem Gelİrdİm Ama Hayatimda Tek Ama Tek SevmedİĞİm Renk Kirmizidir..
Bu YÜzden Ne Yazikkİ Gelemİcem Salsa Partİsİne...
Ya Özlem Gelİrdİm Ama Hayatimda Tek Ama Tek SevmedİĞİm Renk Kirmizidir..
Bu YÜzden Ne Yazikkİ Gelemİcem Salsa Partİsİne...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
canım kardeşim benim. özür dilerim. inan farkında olmadan yapılmış bir durum. kafam baya bi karışık şu son zamanlarda. kusurumu bağışla. kendine iyi bak oldu mu. iyi dileklerin için teşekkürler...
haklısın da özlem,
insan bazen geçmişe özlem duyuveriyor işte. akıp gidiyor zaman. duygulanmamak ne mümkün ağlamak geliyor içimden. bırakın beni ağlayacağım. ha bu arada şu salsa muhabbetine bizi çağırmak yok mu yaw?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
biz soma grubu olarak herhafta etkinliklerdeyiz,katılmak istiyen manisalıların bilgisine
Umut ve göksu "gittik gezdik geldik" nispeti yapmışsınız Helal olsun işte budur olay.Foça zaten bu çevrenin en güzel yerlerinden eh insanın altında motoru yanında sevgilisi va karşısında batan bi de güneşi olunca daha ne olsun...Devamını bekleriz umutus...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Manisa Mt günaydın saat kaç oldu hala uyuyormusunuz ?
günaydın arkadaşlar...herkeze hayırlı işler
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
selamın aleykümm manisalılarr nassılsınızz
nete girmeyelı baya olmuss bakıyordumdaa çifte kumrularr cok
gzl bi gezi yapmıslarr helal olsunn sizee
iş güçç yüzündenn çıkamıyoruzz kü bizz gezileree
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
iskender abi sen benim kusuruma bakma ben öylesine matrak olsun diye dedim öyle
serkan abi sizin orda şimdi hava nasıl güzelse yağmur yoksa kemalle bi gelelim diyoruz
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
erteleyin siz o işi yağmur var burada talha...
ARKADAŞLAR biliyorsunuz bu akşam İZMİR-MT nin toplantısına gidiyoruz.
AKHİSAR 'dan katılacak arkadaşlar akşamüstü saat 19:00 da eski garaj önünden toplanıp hareket edeceğiz.
MANİSA 'dan katılacak arkadaşlar saat 19:45 de BİX cafe 'de toplanıp hareket edeceğiz.
son kez dikkatinizi çekiyorum...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
lodos'um bilirsin çok dakik adamım saat 19.15 toplanma yerinde olucam
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
haydi manisa_izmir MT nerde cesme fotoları bekliyoruzz
bu arada emegi gecen herkeze tesekkürler çok mutlu oldum hersey cok güseldi
Mecit abime ayrıetten tesekkürlerimi sunarım ki o bir namıdiger Organızatör
UMUT,,ABİ KARDEŞİZ UNUTMA,,KIRMAYIM KAFANI..
BU ARADA ARTIK İMZAMI DEĞİŞTİRMEYE VE BANA YAKIŞANI YAZMAYA KARAR VERDİM..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecitt abii sırff tehlike yaa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)