GELECEĞİZ YANINA KARDEŞİM ALİ'M
ama ev işlerine karışmam ona göre
GELECEĞİZ YANINA KARDEŞİM ALİ'M
ama ev işlerine karışmam ona göre
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
evet herkeze iyi haftalar bol kazançlı günler çünkü hafta sonu çeşme gezimiz var bol kene lazım dimi sevgili dostlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
slm manisa mt aiylesi akhisardan mehmet yarın iski abiyle beraber manisaya doyru ufak bir gezinti yapacağız eyer katılmak isteyen olursa bekleriz tlf 05362890505
kemal kardeş tst yani şimdiki adı tiyeterya restorant götçeahmet rampası küprüye geçince petlane teysisleri ilk sağ da beklerim herkezi
25 mayıs cuma akşamı saat 08:00de bornova rise cafe'de İZMİR-MT iade-i ziyarette bulunacağız.Haberi olmayan arkadaşların bilgisine...
toplaşma yerimiz AKHİSAR eski garaj önü saat 18:00
hareket saati 18:30
MANİSA Bixcafe 19:00
hareket saati 19:30
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
slmm manisaa mt nabarsınızz nasılsınnızzz coluk cocuk nasıll lar sizler nasılsınızz
işlerr nasıll ben bu aralar pek giremıyorumm finaller yaklastı ve benn dersleree giriyorum ne sıkıcı yavv öfff sizlerlee pek beraber olamıyoruzz kusura bakmayınızz
,
tamam mehmet kardessımm bi ara ugrarımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
herkeslere selamlar nasılsınbız ya uzun zamandır görüşemiyoruz
geçen manisaya gittim ybr ilwe kenen doğulunun konseri vardı (okul düzenledi) çok büyük keyif aldım biraz yoruldum ama o keyfe deydi mecit abicim senin yanına bi uğrayım dedim ama yeri aramaktan vakit kalmadı en kısa zamanda hapinizle görüşmek üzere
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
valla bizim manisa bitmiş abi herkez kendini işe vurmuş kimse yazmaz etmez olmuş neyseeeee
GÜnaydin Manİsa Mt..herkese Hayirli GÜnler...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Sevgili ben ve Sevgilim Göksu (acress) geçtiğimiz pazar günü ertelenen Çeşme gezisinin ardından günübirlik foçaya gezi düzenledik ..
Saat sabahın 06:30 civarı içimizdeki yol aşkıyla dağları virajları aştık sıra geldi bunu sizlerle paylaşmaya yani fotoğraf çekmeye ve bismillah deyip deklanşöre bastı Göksu
Deniz manzarasını da arkaya alınca fotoğraf çekilmek baya zevkli tavsiye ederim( Bu arada resmin sağ alt köşesinde de çöpler gözüküyor çaktırmayın)
Bulutlar sizi korkutmasın dediğim gibi saat daha çok erken (züğürt tesellesi)
Biraz uykusuzluk, biraz yol ve malum bulutlar derken kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz
Sahile ilk ayak bastığımız an (Neil Armstrong misali hemen belgelemek istedik
Tabii o kadar yol geldik onun yorgunluğu temiz hava derken insan doğal olarak acıkıyor yemek faslı (Bu arada o kadar açıkmışız ki bütün herşeyi yedikten sonra fotoğraf çekmek aklımıza geldi
Kahvaltı sonrası keyif
Ehh karnımız tok sırtımızda pek hemen başladık dolaşmaya ne var ne yok diye uzun zaman oldu Foça' ya gitmeyeli neredeyse 14 yıl filan
Burası Kybele Açik Hava Tapinagi, böyle bi manzarayı kolay kolay bulamayız diyerekten Göksu hemen poz verdi bende çekmiş bulundum
Tapınağa dair bir kaç foto
Hemen kendimizi de çektik
İnsan Manisa Mt ailesindense ayrı bi yakışıklı oluyor yaw
Buyrun size Foça manzarası
Kameramıza takılanlar arasında bu süngeri de kalbe benzettik biz
Burası da beş kapılar adında ki antik tiyatro
Bir bayanla geziye çıkmanın dezavantajları vestiyer görevi görüyorum (Bu arada şaka tabii gezi boyunca sırt çantasını da o taşıdı
Onca yol gelip denize girmessek olmazdı tabii.Uygun bir iskele bulup yanaştık hemen
Bende sitedeki abilerime özenip balık tutayım dedim..Değil kaya balığı bile tutmak oltaya balık vurmadı bile
Saat ilerledikçe hafif kızardık tabii
Geri dönmeden önce bi kaç manzara daha
Artık veda vakti sabahın erken saatlerinde başlayan yolculuk güneş batmadan sona erdi son derece keyifliydi..Güzel bir haftasonu oldu diyebilirim ama şunu da itiraf etmeliyimki Çeşme gezisinin yerini asla tutmaz o aile ortamı herşeyden apayrı bi kere!
Umutttttttttttttttt,,gÜzel Gezİ OlmuŞ Abİsİ...
Ama İnsan Haber Verİr FoÇaya Gİtmeden..
Orasi Benİm Memleketİm...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
umut vuracak abicim seni mecit
Vay vay Umut ve Göksu ne güzel gezmişsiniz öyleHelal olsun size...
Hepinize selam olsun !!!
Arkadaşlar aranıza döndüm en sonunda işler biraz olsun rütine döndü. EEE hadi buluşalım yol yapalım. Ne güzel gitmişler foçaya bide nispet yapar gibi foto yollamışlar
Bu hafta sonu varmı gezi Çeşmeye?
umut helal olsun kardeşim güzel gezmişsiniz
hey gidi günlerrrr heyyyy.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Walla helal olsun size göksu ve umut
koca haftasonu evden dışarı atmadımmm
bana nispet olsun diye mi koydunuz o fotoları
wayy iskender wayy şimdiden eski günlere iç çekmeye başladıysan işimiz varrr
dur yahu daha yolun yarısını bile bulmadınnn
silkelen şöle biii
onurcum sevindim işlerin hafiflemesine
biz senin için çeşme gezisini erteledik
gelmezsen ayıp olur ona göreee
sen yol iste yeterki
bu arada arkadaşlar manisa ves cafede bu akşam salsa partisi var
tek şart üzerinizde gözüken kırmızı bişeyin olması
tüm gençliği ve kendini genç hissedenleri, dansı sevenleri,bu akşam napsam diye düşünenleri bekleriz
9-9.30 arası ben orada olucammm gelmek isteyen olursa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
iskender abi cbr hayırlı olsun geçen kemali gördün söyledin bende yanındaydım ama bizi hiç görmedin kapılmışın cbr rüzgarına gittin valla tekrar hayırlısı oldun güle güle kullan
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)