ya bak ya gene balık muhabbeti. LODOSSSSS benim oltalar toz tuttu, zıpkın paslandı, paletler çürüdü e hadi artık gidelim balığa bi gün ya. adamı hasta etmeyin böyle resimleri gördükçe içim gidiyor
ya bak ya gene balık muhabbeti. LODOSSSSS benim oltalar toz tuttu, zıpkın paslandı, paletler çürüdü e hadi artık gidelim balığa bi gün ya. adamı hasta etmeyin böyle resimleri gördükçe içim gidiyor
mecit bencede bu adamın yakın bi balıkçı akrabası var olmaz bu iş böyle ben kendimi oltacı sanırdım herif denizi kurutmuş olmaaaaaaaaaazzzzzzz.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
o balıklar plastik, maket bence gelmeyin gaza
arkadaşlar iki günlük bi kayseri ürgüp peri bacaları konya afyon uşak gezilerinden sonra nihayet döndüm güzel memleketime ve soluğu nette aldım kim ne yapmış diye bakıyorumda kimse boş durmamış neyyyyseeee herkeze selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ya gürkay sen kuyrukkaldıran kuşu musun? ne bu abicim. bir antalya, bir istanbul. yok kayseri, ürgüp...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
tüm manisa mt üyelerine selamlar uzun aradan beri internetin bozuk olmasından dolayı sizlerden ayrı kaldım bunu en kısa zamanda telafi edecem serkan abi selamlar bu hafta sonu artık kemali kandırabilirsem z.ovaya gelicez orda görüşürüz yeni üye olan arkadaşlar sizlerle tanışmak isterim AKBANK KARŞI SOKAĞI POZİTİF İLETİŞİMDEYİM
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
hiç bir aksilik yok güzel kardeşim. araştırdım ben onu. 26-27-28 ağustos. biletleride çok ucuz. açık alan kombinede 100 ytl. http://www.biletix.com/f1/#bottom7 linki tıkla dostum. fiyatlar moto gp ye hiç benzemiyor. silver trübüne kombinede 22 ytl vermiştim. konuşalım.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
evet balıkçı akrabam var fakat satıcı değil vurucu
bir gün hep beraber gidelim balığa
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
arkadaşlar dostlar üzülerek söylüyorum hafta sonu çeşme gezisine katılamıyorum zaten açılan topiğede yazdım kusura bakmayın inşallah bidahaki sefere sory
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Dün özel işlerim dolayısıyla Kırkağaç tarafındaydım. O kadar yol gelmişlen Lodos umu aramazsam vurur beni dedim ve aradım. Sağolsun kardeşim aldı bizi ilgilendi. İskender de sonradan geldi. Sizleri gördüğüme çok sevindim. Siz harbi adamlarsınız be kardeşim iyiki varsınız
Bu Ne Yaaaaaaaa,,bÜtÜn Manİsa Mt Üyelerİ SatiŞta..
Bİrİ YazliĞi Bahane Eder( GÜrkay) Bİrİ Ev ArkadaŞini Bahane Eder( Özlem)...bu Ne Yaaaaa,,bÖyle Gİderse Bende Gelmİcem Yemİn Ederİm.
Yada Hanimi Getİrmİcem Vallaha..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Manİsa Mt,,,,
ÇeŞme Gezİsİ TopİĞİne YazdiĞim Son Mesajimi Okuyunuz..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
arkadaşlar son durum;
ÇEŞME GEZİSİ 1 HAFTA SONRAYA ERTELENDİ !!!
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar gezi haftaya ertelendi ana topicte göremeyenlere duyurulur
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Manisaaaaa....
Ulen herkes uyuyor yahu......
Seviyorum sizi...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)