Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    tek gittim ama mükemmel bir aile ile tanıştım..izmir mt ailesi çok cici mertcim..mesire uğradım..11buçuğa kadar ordadık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MadBikerMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    haftaya carsamba oradayız o zaman tum manisa mt ;)

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    bu arada arkadaşlar özellikle lodos ben o gün toplantıya geldiğimde benim motorum vardı. o gün almştm yani sıkıştırılacak bi durum yok pztdene beri kullanmaya başladım. ilk başta motor bi süre bi türlü gitmedi sonra debriyaj olayını karadım. Araba kullanmayı bilmemnin acaip faydası olduğunu gördüm. ilk düşüşümü hemen yaşadım ilk dönüşümde kakltım hemen motoruma baktım bişi var mı diye. kalçamdaki sızıyı bi gün sonra hissettim süper bi duyguymuş. şimdilik tarfiğe çıkmyrm. iyice öğrenene kadar da çıkmayı düşünmüyorum. daha 3. vitesi de hiç görmedim yanlışlıkla takıyorsam onu bilemem tabi. babama ablam sölemiş hala benimle konuşmuyor ama altı sayfalık bi mektupla yeni aşkımı anlattım bu izmir toplantısı geçti mi bu çarşamba mıydı? ben motorumu orduda bıraktım çünkü çalıştığım yere götürürsem trafikle yüz yüze kalcgm çalışma imkanım olmayacak ama bana orduda öğretmek isteyenlere müteşekkir olurum. bu arada lodos hocam ve pckopat ghost ridera sonsuz teşekkürler. motora bindiğimde resmen motoru tanyrdm o kadar iyi anlatmışsınız ki. gaz fren vs hepsini hemen kavradım devirler vs neysem ben daha sonra yine paylaşırm tecrüelerimi. bir de son ricam bana dikkat etmem gerekenleri anlatabilir misiniz şimdiden mesela atıyorum dönerken şunu yaparsan kötü olur gibi... kendi yaşadıklarınızdan yani... şididen çok teşekkür ederim. ha bi de komik bşi debriyajdan acaip korkuyorum rüyalarıma giriyo zira birden bırakınca hiç hoş olmuyo

Motosikleti
    Honda cbr 125R
    hadi hayırlısı bende bundan 7-8 ay once acemi idim ama duse kalka duse kalka cambaz gibi olduk masallah bu arada debriyaj'dan korkma bırak o senden korksun

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    madbiker motorlaımız aynı tıpatıp renk de aynı bundan sonra birbirmizi gördüğümüzde tanırız hemen ama dha benim trafiğe çıkmamma var epey bak boş zamanlaraında beni çalıştırmak istersen hiç hayır demem ya ne yüzsüz oldum :(

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    unadaptop, hayırlı olsn.. kazasız belasız kullan dicem ama ilk düşüşü gerçekleştirmişsin bile.. neysekonuya dönelim.. motorun daha yeni.. bunun bir rodaj süresi war.. öncelikle ilk 500-1000 km içinde motor fazla yüklenmemek lazım.. yüklenmekten kastım ani kalkış aşırı hız ani duruşlar fln.. 500 kmye kadar 70 km / h ı geçme.. devir olarakta 6-7 bin i geçme.. sonrasında basarsın.. ve motosikleti arabadan ayıran en önmli özellik tehlikedir.. o yüzden çok dikkatli olman gerekir.. ve debriyajı kullanmakta önemlidir.. ve ayarlayamadıgında gereksiz tepki vereceginden tehlikeli olabilir.. buna alışmak için boş (hatta trafige kapalı bir alanda) bir yolda duruş kalkışlar fln yap.. hemde bol bol.. zaten bir süre sonra herşeyi düşünmeden kontrol edeceksin.. tekrardan hayırlı olsn.. kazasız belasız kullanman dilegiyle..

bu arada lodos hocam ve pckopat ghost ridera sonsuz teşekkürler.
    rica ederim..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    Honda cbr 125R
    ne demek unadopted calıstırırım tabi.. 2 aynı motor cıkarız carsıya gezeriz ederiz debriyaj ayarını yakaladıktan sonra ,durus kalkıslarıda başardıktan sonra 125ligi kullanmak cok kolay hakimiyeti falan (bu arada profosyonel degilim) hic unutmamda ben tek basına ogrenmiştim bu motoru kimse bana yardımcı olmamıstı [ sarı ybr Li arkadasım haric tabi ] sevgilerimle ilyas

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    kewser cuma aksamı anlatacak çok şeyin olmalı merak ile bekliyoruz.telefonlaşalım özlem de gelir umarım sayende o da alcak motor başka yolu yok Mecit kardeşim cuma akşamı işin olduğunu söylemişsin önemli değil başka sefere görüşürüz sonuçta manisa mt de ilk tanıştığımız kardeşimiz sensin senin yerin ayrı
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Arkadaşlar biz Mecit i çok sevdik onunda bizleri sevmesine sevindim çarşamba günkü haftalık toplantımıza bekleriz hepinizi çarşamba siz gelirsiniz cuma biz geliriz geçinir gideriz bu arada manisada daha önceden tanıştığımız Racingiski nickli ( iskender ) arkadaşımız var kendisine de selamlar...

MT [ İzmir ] & MT [ Manisa ]Toplantı Duyurusu İçin Tıklayın.....!!

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    arkadaşlar tekrar burdan sölüyorum"""haftaya çarşamba (11.10,2006) saat 8 de msir restaurantta buluşup,,izmir mt grubuyla tanışmaya gidiyoruz"""...duyan duymayan herkese söyleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar mrb. umarım bu çarşamba şöyle bir bornova çıkarması yaparız. inanın izmir grubunda çok mütevazi arkadaşlar var. ben çarşamba günü vestel city nin önünde 18.30 gibi buluşup teker alalım diyorum. hem orada sizlerlede tanışmış oluruz. valla kendi adıma çok heyecanlıyım. artık hayırlısı. kendinize iyi bakın. görüşmek dileğiyle. iskender...

mecit kardeş 20.00 geç değil mi? çünkü izmir grubu bizi o saatte bekliyor. 19.00 erken mi? hem sizlerle tanışmış olurduk.

fortuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    racing sen manisa merkezdenmisin?
    Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::

hayır akhisar

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    vay be kaynaşmaya bak bizsiz haa alacağınz olsun sizin manisa ve izmir mt ben oraya hiçgelmicem sanki ozaman grüşcez mersinden selam.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

neden kiiii?

daha önce gelmişmiydin buraya

ümmet abi yolun açık olsun

buradan kastın nete mi?

manisaya geldinmi demek istedim

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ümmet abi yolun açık olsun

buradan kastın nete mi?
    sağol akhisara selam kendine iyi bak.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

fortuna soruma cevap alamadım.

geleceğim nasipse. çarşamba günü. ve daha sonraki cuma günleri

sen de iyi bak güzel abim

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler