lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
merhaba adım serdal salihlidenim manisalı arkadaşlarıma, özelliklede akisarli arkadaşlarıma bir sorum olacak benim cocukluk arkadaşim var adı aşkın tunkis seneler once duydum motoru varmış sıkı motorcuymuş eger bu siteye uye ise veya tanıyanlar benımle irtıbata gecmesını saglarmısınız cok teşekurler herkese gonlunce güzel günler
herkeze günaydın millet
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
günaydın arkadaşlar dün geceki buluşma resimleri Gezi Yazıları bölümünde.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html
kemal wallla unutmadım senin nazar boncuğunu sen sormadan söliyim
ama dün işten çıkıp üst baş değiştirip doğru mesire geldim
çarşıya inecek vakit yoktuu malum bi de türküz yumurta kapıya sıkışmadan iş yapmayız ama sakın unuttum sanma
ilk fırsatta halledicem
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yarın nişanlımla somaya gelicez..açıkcası yolda herhangi bir aksilik çıkmasından korkuyorum..o yüzden manisa akhisar soma güzergahında yardım talep edebileceğim bi kaç arkadaşın tel numarasını almak istiyorum..özelden msj atarsanız sevinirim.benim pek oralarda arkadaşım yok sizlerden başka
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
taner kardeşim hayırlı yolculuk öncelikle...motosikletin ile mi yoksa otomobil ile mi gideceksin ?
akhisar'a kadar problem yok zaten biliyorsun çok rahat, ancak kırkağaç -soma yoluna döndükten sonra yol biraz daralıyo dikkat et
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
.................................................. ...................................
nart abim ben buradayım, diyor mesaj alınmıştır abi
yok be gürkay başka bir konuyla ilgili birşey yazdım,onuda yalnış yazmışım,mesajıda silemedim, çözüm olarakda öle bişi oldu artık.bu arada taner'e özelinden ulaştım müsait olursa beklerim
Sevgili arkadaşlar selamlar biliyosunuzki en son toplantımızda bu tekne turu ile
bir ricam olacak ayın 19 unda yani 19 mayıs gunu ücretsiz yeni pistimizde eğitim programı var orada sizleride görmek istiyorum kura ile sececegimiz iki kişiyiii secip eğitim verebilecegiz ayrıca herkesii bu eğitim programında izleyecegiz kendinizi geliştirmek ve bu eğitimden yararlanmak isterseniz ben hepinizi en içten dileklerimle orda görmek isterim.... düşünceleriniz varsa dinlemeye acıgım.....selamlar
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
ÇaĞatay KardeŞİm 19/20 Mayis'ta ÇeŞme Gezİsİ Yokmu ? KonuŞtuĞumuz... Yoksa Benmİ SaflaŞtim
serkan abi şimdi onu dicem bende ayın 19 una denk geldi ücretsiz eğitimli açılışımız hepinizin katılıp ordan çeşmeye gecmeyi önerecektim bende uygunsa.....
zaman uygun olduktan sonra lafı dahi olmaz çağatay tabiki geliriz.
saat kaçta ?
ben cumadan orda oalcagım hazırlıklar için siz saat 10-11gibi de eğitimi başlatırız...kesin saati pazaretesi günü bildirecegim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)