Forrap dikkatin ve hassasiyetin için teşekkürler...
Forrap dikkatin ve hassasiyetin için teşekkürler...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
tuncer'den fırçayı yedik görüyormusunuz
arkadaşlar pzar günü hızırellez pikniği yapılacaktır AKHİSAR/Zeytinliova kasabası piknik alanında binlerce insan baharın gelişini piknik yaparak ve eğlenerek kutlayacak.büyük ihtimal bizde orada olacağız, gelip güzel bi gün geçirmek isteyen arkadaşlara duyurulur !!!
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yok abi aman ne fırçasıNe haddimize fırça atmak
Pazar günü bende başka bir yerde piknik yapıyor olacağım.Tutturdular piknik piknik hıdırellezden sonra felan filan.Ben inanmam o tür şeylere ama 10 kişilik baskılı bir gurup inanınca bende mecburen inanmak zorunda kalıyorum
Size iyi eğlenceler...
tuncer vallahi bizim burada onbinler inanıyor,bir gece öncesi sokaklarda ateşler yakılıp üzerinden atlıyor millet.
sonuçta bi gelenek...tamamen tarafıyım yaşatılmasının ve yaşanmasının insanları bir araya getirmek için çok geçerli bi sebep
ancak ben yaşlandım biliyorsun kafam kaldırmıyor karaburuna kaçmayı planlıyorum bu günden biraz balık tutarımbiraz denize girerim birazda denizi dinlerim.yaşlılık işte ne yapacaksın
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaşlar aramıza kuzenim ceyz'de katılmıştır tanışma bölümünde ilgi alakanızı eksik etmeyiniz Kendisi İzmir'in en iyi bayan pilotlarındandır kanımca
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hoşgelmiş şenerim başımız üzerine
Yerini ayırttık rots,bundan sonra gelmemezlik kabul etmiyoruz ona göre
Başlığada yazdım,tekrar hoşgeldi...
grubumuzun(manisa-izmir ayrı tutmuyorum) hem kalitesi hem de sayısı artıyor...
PİKNİK Mİİİİİİ!!!!
nöbetçiyim
sevgili lodos şimdiden doğum gününü kutlayayım. NİCE MUTLU YILLARA EŞİNLE ÇOCUĞUNLA
teşekkür ederim şule senin de şu nöbetler hep haftasonuna mı denk geliyor ? sevdiklerini yanlarından ayırmıyorlar anlaşılan ,kolay gelsin işin zor vallahi...
serkan abi herzaman beklerim abi,sizleride bekleriz buralara.konaklama işini kafanıza takmayın benim evde döşek bol koyun koyuna yatarız
::tutkuy::
kardeşim söz bigün hususi geleceğim ama iş için dahi yolum düşerse aramadan uğramadan geçmem tabi sende ...
forrap,lodos teşekkürler
müdür karaburunamı gidiyosun??
bende haftasonu motorla biraz yol yapğıcam,,cumartesiden çıkcam,,pazar döncem..
olmazsa uğrayım karaburuna,,
koordinatları ver yeterli...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Karaburun muu? Valla bana da uyar aslında
Oncelikle Forrap kardesime birinci sayfaya yeni resmleri(icinde ben de olan) ekledigi icin tesekur ederim,
rots kuzeni ceyz e hosgeldin diyorummmm....
ve dogum gununden kacan adam Lodos a da iyi ki dogdun diyorum...
Mecit e de tavvvv oluyorum.... cok artis yaaawww....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
serkan abıı sen akhısara gelıyosunn ben okuldaa derste oluyorumm
telefona bi bakıyorumm kemal gell haydaa okuldan nasıl kacacagımı düşünürken hocaa dersıı bıtırıyoo tam akhıssara gelıyomm senı arıyomm kemal abıcım ben yoldayımm bi dahıkı seferr
abi bi daha gelırsennn erkenn gell olmamıı
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
arkadşlar canım sıkılıyor hafta sonu nereye gazlayım acaba
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)