Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı serra 45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar diger fotoları ben göremedim nereye koydunuz
    HOCAM FORUMDA DUYURULAR BÖLÜMÜNDE YENİ TOPİK AÇILDI FOTOĞRAFLAR İÇİN.ORDAN TAKİP EDEBİLİRSİN.

BU ARADA ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM ARKADAŞLARA "SELAMLAR"...

HOŞ GELDİNİZ....
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı cartman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese cok slm... sevgilerle....
    hoşgeldin kardeşim ailemize ...

Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lodos aranıza katılmak güzel tüm dostlara ve dostça davrananlara selam olsun....
    Sevgiyle kalın.
    amanda amannn kimler gelmiş topiğimize dostum yuvana hoşgeldin

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili Forrap ve Lodos ilk sayfadaki resimlerde ben olmadigim icin kiskanclik krizlerine girdigimden dolayi artik size küstüm...

150 tane resim cekmisim 5 tanesinde var yada yokum...
    kardeşim küslük bizim kitapta yazmıyo! sen bizim media'dan sorumlu bakanımızsın

dostum ,kardeşim tuncer adam gibi adamsın ! siz geldiniz ,deyin ki şu olacak MT-MANİSA yanınızda...en kısa zamanda görüşmek dileği ile dostlar
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    KAWASAKİ en 500
    arkadaşlar pazar günü lodos kardeşimizin doğum günü zeytinliovaya baskın yapsak mı?
    bizlere pasta hazırlar herhalde!
    MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:

Motosikleti
    sattım...
    tarık naptın sen kardeşim yakarsın beni...

sakın haa yurtdışına çıkıyorum ben bu haftasonu yaşgünümü kutlamaya müsait değilim yani
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    KAWASAKİ en 500
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sakın haa yurtdışına çıkıyorum ben bu haftasonu yaşgünümü kutlamaya müsait değilim yani
    bizde yurt dışına geliriz o zaman.
    MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Alıntı morningstar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pazar günü lodos kardeşimizin doğum günü zeytinliovaya baskın yapsak mı?
    bizlere pasta hazırlar herhalde!
    Pazar günü pasta alacağımız vardı arkadaştan tutum ben bu fikri süper süper
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rots birlikte tutalım bu fikri

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Forrap isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü demişler demi ama
    Lodos kaçabilirsin ama saklanamzsın üstadım...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee vericen o zaman makinayı başkasına alıcan ön saflarda yerini

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sercan (Uglychild) ilk sayfadaki fotoğraflarda neden yoksun bi düşün bakalımİçinde olduğun fotoğraflarda hep kafanı sokmuşsun objektifeYa sen ya gurup gözükecekti bende onları seçtim Şaka maka diğer fotolar gelsin bir ayar yapacağız zaten tekrar Küsme bize
    bana ne sen moderator degilmisin? montaj falan yap bisey yap anlamam, demek hep kafami sokmusum yoksa beni begenmiyormusun

Lodos yurtdisi haa, tamam iste, ben de yine bahane ariyodum yurtdisina cikmaya, nerde kutlayacagiz...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana ne sen moderator degilmisin? montaj falan yap bisey yap anlamam, demek hep kafami sokmusum yoksa beni begenmiyormusun
    Ben moderatörüm ama tanrı değilimFred çakmaktaş gibi çıkmışsın abi photoshop felan paklamaz o fotoları

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Serkan abi bence sen pastaneyi kapat git hemen anlaş bir yerlerle baksana kalabalık olacak. Bu pazar olmazsa geldiğinde yiyecez o pastayı bilesin. Er ya da geç

Motosikleti
    sattım...
    abi pasta size feda olsun ne olacak altı üstü bi aylık maaş gider kazanmadık deriz olur biter

bu arada biri yaşgünümümü kutladı ! teşekkürler arkadaşlar (artık 33 yaşındayım )

bu arada tatil için biraz kafa dinlemek için ıraq'a gidiyorum lütfen rahatsız etmeyin

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    serkan abi (lodos) şimdiiden dogum gününü kutlarr nice senelerre dilerımm
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Serkancım doğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeşim kordonda sana bişeyler ısmarlamak şart oldu artık anladın sen onu...

Motosikleti
    yamaha crypton-r
    SERKAN ABİCİM DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE
    [COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    sattım...
    ROTS aklımda vallahi ilk fırsatta çalacağım kapını havalarda güzel gidiyor, biraz deniz manzarasında midye tava da yeriz

arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca sormayın orta yaş sendromu içerisindeyim allak bullak oldum

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serkancım doğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeşim kordonda sana bişeyler ısmarlamak şart oldu artık anladın sen onu...
    nasıl yani rots? ben de isterim valla. ha bu arada serkan haftasonu ırağa, ben de rusya'ya gideceğim. serkanın doğum gününü haftaya kutlarız artık. hep beraber. serkancığım, şimdiden doğum günün kutlu olsun.

Lodos aranıza katılmak güzel tüm dostlara ve dostça davrananlara selam olsun....
    Sevgiyle kalın.
    farkındalığı bizler değil, aramıza katılan klas insanlar yaratıyor. sizleri tanımak gurur verici. manisa mt yi farkeden tüm dostlara selam olsun...

ROTS aklımda vallahi ilk fırsatta çalacağım kapını havalarda güzel gidiyor, biraz deniz manzarasında midye tava da yeriz

arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca sormayın orta yaş sendromu içerisindeyim allak bullak oldum
    orta yaş sendromu mu??? he he he. ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum serkan. geçer dostum geçer.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Motosikleti
    sattım...
    abi bi ara dertleşelim evi damı satıp kutuplara yerleşeceğim.

akşam üzeri yanındayım nescafeler senden

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yani rots? ben de isterim valla. ha bu arada serkan haftasonu ırağa, ben de rusya'ya gideceğim. serkanın doğum gününü haftaya kutlarız artık. hep beraber. serkancığım, şimdiden doğum günün kutlu olsun.

farkındalığı bizler değil, aramıza katılan klas insanlar yaratıyor. sizleri tanımak gurur verici. manisa mt yi farkeden tüm dostlara selam olsun...

orta yaş sendromu mu??? he he he. ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum serkan. geçer dostum geçer.

Üstad lafımı olur balık ve ahtapotlar benden kendi ellerimle tutar kendi ellerimle yaparım ama geri "meşrubatlar" sizden Altınoluktan yüklü döncem merak etmeyin herkese yeter balıklarYeri ve zamanı söyleyin yeter.

Valla ben 30 da sabitledim kendimi dahada kutlama falan yok.Hep 30 başka yok

Motosikleti
    sattım...
    şener ne diyosun sen ... aranma MANİSA-MT dedinmi balık-rakı bir anılır tarih belirleyelim mesela 19/20 mayıs olur sen dediklerini getir.hemen bi organizasyon ayarlarız.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler