hoşgeldin kardeşim ailemize ...
amanda amannn kimler gelmiş topiğimize dostum yuvana hoşgeldin
kardeşim küslük bizim kitapta yazmıyo! sen bizim media'dan sorumlu bakanımızsın
dostum ,kardeşim tuncer adam gibi adamsın ! siz geldiniz ,deyin ki şu olacak MT-MANİSA yanınızda...en kısa zamanda görüşmek dileği ile dostlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar pazar günü lodos kardeşimizin doğum günü zeytinliovaya baskın yapsak mı?
bizlere pasta hazırlar herhalde!
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
tarık naptın sen kardeşim yakarsın beni...
sakın haa yurtdışına çıkıyorum ben bu haftasonu yaşgünümü kutlamaya müsait değilim yani
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Forrap isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü demişler demi ama
Lodos kaçabilirsin ama saklanamzsın üstadım...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
bana ne sen moderator degilmisin? montaj falan yap bisey yap anlamam, demek hep kafami sokmusum yoksa beni begenmiyormusun
Lodos yurtdisi haa, tamam iste, ben de yine bahane ariyodum yurtdisina cikmaya, nerde kutlayacagiz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Serkan abi bence sen pastaneyi kapat git hemen anlaş bir yerlerle baksana kalabalık olacak. Bu pazar olmazsa geldiğinde yiyecez o pastayı bilesin. Er ya da geç
abi pasta size feda olsun ne olacak altı üstü bi aylık maaş gider kazanmadık deriz olur biter
bu arada biri yaşgünümümü kutladı ! teşekkürler arkadaşlar (artık 33 yaşındayım )
bu arada tatil için biraz kafa dinlemek için ıraq'a gidiyorum lütfen rahatsız etmeyin
serkan abi (lodos) şimdiiden dogum gününü kutlarr nice senelerre dilerımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Serkancım doğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeşim kordonda sana bişeyler ısmarlamak şart oldu artık anladın sen onu...
SERKAN ABİCİM DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
ROTS aklımda vallahi ilk fırsatta çalacağım kapını havalarda güzel gidiyor, biraz deniz manzarasında midye tava da yeriz
arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca sormayın orta yaş sendromu içerisindeyim allak bullak oldum
nasıl yani rots? ben de isterim valla. ha bu arada serkan haftasonu ırağa, ben de rusya'ya gideceğim. serkanın doğum gününü haftaya kutlarız artık. hep beraber. serkancığım, şimdiden doğum günün kutlu olsun.
farkındalığı bizler değil, aramıza katılan klas insanlar yaratıyor. sizleri tanımak gurur verici. manisa mt yi farkeden tüm dostlara selam olsun...
orta yaş sendromu mu??? he he he. ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum serkan. geçer dostum geçer.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
abi bi ara dertleşelim evi damı satıp kutuplara yerleşeceğim.
akşam üzeri yanındayım nescafeler senden
Üstad lafımı olur balık ve ahtapotlar benden kendi ellerimle tutar kendi ellerimle yaparım ama geri "meşrubatlar" sizden Altınoluktan yüklü döncem merak etmeyin herkese yeter balıklarYeri ve zamanı söyleyin yeter.
Valla ben 30 da sabitledim kendimi dahada kutlama falan yok.Hep 30 başka yok
şener ne diyosun sen ... aranma MANİSA-MT dedinmi balık-rakı bir anılır tarih belirleyelim mesela 19/20 mayıs olur sen dediklerini getir.hemen bi organizasyon ayarlarız.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)