lodos cok sagol dostum..tesekkur ederım
lodos cok sagol dostum..tesekkur ederım
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
selam arkadaşlar ben de akhisardan mehmet 45ys389 ben sizlerle tanışmak ümidiyle hoşçakalın yolunuz hep açık olsun
slm mecit abi ben akhisardan isken derin le beraber ollan kişi nbr abii
Ben Kadir.Bu forumda ilk mesajım ancak bikaç aydır forumu takip ediyorum.Henuz motosikletime kavuşamadığımdandır belki bu çekingenliğim
Ancak bugun çocuk yuvasına yatpığınız ziyaretle ilgili fotoları görünce gözlerim doldu.En azından bu örnek davranış için teşekkür etmek istedim sizlere.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Merhaba arkadaşlar...
Dün için tekrar tekrar teşekkürler herkese.
Başlığın ilk sayfasını biraz düzenledim,Manisa MT brandasıyla birlikte olan fotoğraflarda Manisa MT yazısı gözükmemiş.Bende en net olanlarını koydum.Farklı ve daha net fotolar gelirse isteğinize göre değiştiririz fotoğrafları.
Umarım beğenmişsinizdir
Görüşmek üzere...
herkese cok slm... sevgilerle....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ KARDEŞİM zamanın ve yolun kesişirse bekleriz kapımız sağduyulu her motor sevdalısı kardeşimize açık
kardeşim ellerine sağlık.ancak tam karşıdan branda önündeki fotolar GÜRKAY!ın profesyonel makinede kaldı elime daha ulaşmadı en yakın zamanda sana ulaştıracağım .
ayrıca bize yazdıkların için de tüm manisa-mt adına teşekkür ederim kardeşim.ama sizler ile terazide ağır basan hiçbir yanımız yok hepberaberiz sen etkinlik de biz geliriz.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
selam arkadaşlar yeni üye oldum akhisardan Özkan ben görüşmek üzere
müdürüm fotolar harika olmus ya
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
BÜTÜN YENİ KATILAN ARKADAŞLAR ARMIZA HOŞGELDİNİZ ya kusura bakmatın ben pazar manisaya gelemedim zin almadım bizimkilerden takrar kusura bakmayın
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
arkadaşlar ilk sayfanız çok güzel olmuş ve yazılana da bayıldım
Sizlerin böyle nitelendirilmesi beni çok ama çok mutlu etti. Şimdi Serkanım ve hemen diyecek "Sizi bizi yok bu işin" diye ve biliyorum sizi bizi yok.
Ayrıca topiklerde gezinirken Marmara MT gördüm içim gitti hadi artık şu EGE MT hayalini yavaş yavaş gerçekleştirelim
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
eeee yok tabi kardeşim siz biz olmadığınıda en son bu etkinliğimizdede de gösterdik değilmi...İZMİR forrap(tuncer) gibi çok değerli bi moda sahip , net ortamında tüm imkanları bizim için seferber ediyor.sizin gibi pırlanta gibi insanlarıda birazcık hareketlendirdik mi bak ortaya ne etkinlikler çıkıyor ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Lodos aranıza katılmak güzel tüm dostlara ve dostça davrananlara selam olsun....
Sevgiyle kalın.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
sevgili Forrap ve Lodos ilk sayfadaki resimlerde ben olmadigim icin kiskanclik krizlerine girdigimden dolayi artik size küstüm...
150 tane resim cekmisim 5 tanesinde var yada yokum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Sizler sağolun arkadaşlar.Diğer fotoğraflar hala elimize geçmediği için tam olarak istediğiniz fotoğrafları hala koyamadım,kusura bakmayın.
Manisa MT geçen zaman içerisinde oldukça büyük ve düzeyli bir grup olmayı başarmıştır. Cümlesini yazarken tamamen gördüğüm gözlemlediğim şeyi yazdım,Manisa MT grubu gerçekten de kısa zamanda büyük işler başarmış,başarmaya da devam eden bir gurup.MT İzmir ve MT Manisa gibi iki büyük gurubun böylesine güzel işler yapabilmesinin önünde kimse,hiç bir güç duramaz
Hep beraber daha nice güzelliklere imzamızı atacağız.
Bizi izlemeye devam edin
Sercan (Uglychild) ilk sayfadaki fotoğraflarda neden yoksun bi düşün bakalımİçinde olduğun fotoğraflarda hep kafanı sokmuşsun objektifeYa sen ya gurup gözükecekti bende onları seçtim Şaka maka diğer fotolar gelsin bir ayar yapacağız zaten tekrar Küsme bize
arkadaşlar diger fotoları ben göremedim nereye koydunuz
Gerçi bize milliyetçi derler.Ama,biz öyle milliyetçileriz ki,işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz.Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız.Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)