sözüm sözz ama baskana serkan abi (lodos) kimsee yokk bakarmıısnn valla böle olursa sözümden dönerımm
sözüm sözz ama baskana serkan abi (lodos) kimsee yokk bakarmıısnn valla böle olursa sözümden dönerımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
ne kardeşim sözünden mi döncekmiş yapmaz öle dimi ya vala havalarda ısıonıyo bi inceden sen cebi salamla biz gürkay abile rejımdeyız yemeyız fazla yan
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
bugün hava güzel Akhisar grupları Kertil'e sürüyoruz.
[B][COLOR="Purple"]ÇOK ÇEVİRME !.. AZ YAK - ÇOK GEZ ...[/COLOR][/B]
hopppppppppp
manisaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,haftasonu tatilide bitti
geldim gene manisaya :(
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
özlem sende fark etmişsin yani...MECİT bu ne yapacaksın idare edeceğiz....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
nedir bu manisanın hali herkez of'luyo püf'lüyo ah'lıyo bırakın bu bunalım hallerini silkinin atın üstünüzden bu ölü toprağını neşelenin dostlarım hayat devam ediyo akşama görüşürüz öpüldünüz
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Günaydın Manisaaaaa.....
Bu akşamki toplantınızda yapacaklarınızdan, planlarınızdan bahsederken gülümsemeyi unutmayın.
...Sergerdan...
ALİ ,kardeşim günaydın bi organizasyon yapta serçenin mekanda şöyle bize bi gitar tadında gece ayarla. tüm dostlar ile maksat beraber olmak eğlenmek MT olarak
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Organizasyon dediğin nedir ki abicim başlığı açarız, benim açtığım başlıklar pek rağbet görmüyor ama ne yapalım biz de az olsun öz olsun mantığıyla güzel birşeyler yaparız
Yuva ziyaretinden önce mi olsun sonra mı? Siz de iki ayağınızı bir pabuca sokmayasınız? Siz gelebileceğiniz uygun tarihleri belirtin, burada eğlencenin kralını yaparız
Gitar değil, davul-zurna feda olsun sizlere
...Sergerdan...
MECİT KARDEŞİM HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ GİDİYOZ İZMİRE KIVIRMAK YOK TAMAM MI SEN SERKANI ARA HABER VER CUMARTESİ İÇİN BAŞKA İŞ ALMASIN
kemalcim daha yeni gordum yazını senin bu arada hani ya motoru aldın ne zaman ıslatıyoz ziyafet nerde bak beni cagırmayı da unutma bilirsin cok severim ole seyleri valla cok pahalıya patladı bu cbr sana ben sıfır aldıgımda ıslattık ne teker yamuldu ne motor sanada tavsiye ederim
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
birileri cumartesi izmire mi geliyor, yollara kırmızı halı döşeyeyim mi bando kortej ayarlayayım mı? müsait olursanız arayın özledim be sizleri
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)