mecitim ayağına sağlık emeklerine değicek ufaklıkları mutlu görünce iyiki yaptık bu organizasyonu diyecez
mecitim ayağına sağlık emeklerine değicek ufaklıkları mutlu görünce iyiki yaptık bu organizasyonu diyecez
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
herkeslere günaydın serkan abicim nasılsın nasıl geçti gezi ya abi benim motorun ilk rodaj zamanı geldi ne yağ kullanmamı tavsiye edersin herkese selamlar
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
siz bi ara gelin kemal ile zeytinliova 'ya konuşuruz hepsini...
gezimizi,
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ma-gezisi.html
takip edebilirsin....
bayağı bi maceralı oldu
ayrıca 29 NİSAN 2007 PAZAR günü MANİSA'da ki çocuk yurdu ziyaretimize hepinizi ve sevdiklerinizi bekliyorum ona göre
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
benım plaka çıksın daa ondan sonraa gelebılırım serkan abı
baksaanaa karısıklık olmuss saf bu çalışanlar
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
motorcu dostlarım:pazartesi gece 12 de tekirdağdan feribotla erdek e ve ordan da uşak-eşme ye gidicem.gace 4 te erdekte olursun dediler.yanlız yolları hiç bilmiyorum,hiç gitmedim haritadan baktım ve bir istikamet belirledim.rica etsem yoların durumunu bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?hepinze çok teşekkür ederim.
::tutkuy::
faruk59 dostum çizdiğin istikamet en kısa yol...
ancak izmir-istanbul yolu olduğundan biraz işlek bi yol
gece yolculuğu çok zevkli bi o kadar da dikkatli olmak lazım, aman dikkat kardeşim kamyoncular ve 34 plaka otomobillerin hep acelesi var
BALIKESİR'den sonra yolda kamyonların tonajlarından dolayı çöküntüler var tekeri kaptırmamaya dikkat et.
AKHİSAR-GÖLMARMARA arası dar ve virajlıdır ayrıca kestirme bi yol olduğu için kamyoncular çok tercih eder(normalde yasak)
GÖLMARMARA-SALİHLİ arası hem geniş hem düzgün şehir merkezine 10 km kala yol biraz daralıyo dikkat et ve iki tane tek şerit köprü var geçeceğin salihli'ye girmeden hemen önce
sonrası SARIGÖL Kavşağına kardar zaten çok zevkli ve süratli bi yol
hayırlı yolculuklar ALLAH sevdiklerine kavuştursun kardeşim...
yinede ben AKHİSAR'dayım geçer iken bir şeye ihtiyacın olursa veya bi aksilik(ALLAH Korusun) telim aşağıda arayabilirsin
0 532 287 38 99
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
vermiş olduğun bilgiler için çok sağol.çanakkalede karşılaşamadık ama inşallah dönüşte karşılaşırız msn adresim:faruksevim59@hotmail.com istersen ekle konuşalım.kendine çok iyi bak.
::tutkuy::
manisada ben hariç herkezin işi düzgün herhalde sabahları kimsecikler erken kalkmıyo ne yapalım kısmet be çok çalışmam lazım çok herkeze günaydın (tabi erken kalkan kardeşlerime)
Gürkay, allah işini rast getirsin ... Hayırlı işler.
Günaydın Manisa MT, hala uyuyorsan tabii..
...Sergerdan...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
tıkla gitarrrr
GÜRKAY ABİ,,BENİM İŞİM DÜZGÜN..
DÜN AKŞAM,,SÜREYYA PARKINDADIM,,ÇENGİDE...
GİTTİ GENE PARALARRRRRR,,AĞLICAMMMMM
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
GUNAYDINNN Millet, bende cok calisiyorum o yuzden gec kalkiyorum... ne yapalim iste
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
fiyatlar açıklandı arkadaşlar....(açıkçası biraz tuzlu kaçmış )
BUNGALOW : içinde sadece iki yatak bulunmaktadır
2 yatak günlük.................................. .......... .......: 40 Ytl. ( 12 adet )
MOTEL ODALARI :
Festival süresince uygulanacak günlük konaklama fiyatları
1 double+3 tek yataklı oda........................... 135 Ytl. ( 1 Adet )
1 double+2 tek yataklı oda........................... 110 Ytl. ( 5 adet )
2 tek yataklı oda............................................. 60 Ytl. (15 adet )
3 tek yataklı oda............................................. 70 Ytl. ( 6 adet )
VILLA:
5 Tek yataklı 1+1........................................... 230 Ytl ( 1 Adet)
Çok Para Be Yaaaaaaaaaaaaaaaa,,, NapmiŞ Bunlar...
TAMAMEN SIFIRI TÜKETİCEZ Galİba....
HİÇ Uyumasak 3 GÜn BİŞey Olmaz Aslinda Ama.....
senin yatıcak yerin yok oglum tabuttan kolların çıkacak niye haberimiz yok bi yanımıza gelmedin aynısını akhisarda yapalım.süreyya parkında çengiye para var festival pahalı ha yemezler oglum çengiye yarat festivalde uykusuz kal ne adamsın yaaa karnıma agrı girdi gülerken
sercan sende sende aynısı senıinde başına gelicek gece kuşları sizi bu dünyada işiniz işte sizi öteki tarafta görcem ben bakılım gece alemler nasıl oluyo sonra diyeceniz abiiiiiiii kurtar biziiiiiiiiiiiiii
GÜrkay Abİ,,,gelem Akhİsarada Bİ GÜnah Çikartalim Bana...
Kİme Gİtcez Yaw????
arkadaşlar duyurulur KEMAL(LİNKİNPARK) Kardeşimizin sıfır aldığı cbr125r için sözü var biliyorsunuz untturmayalım minik kardeşimize bi pazarımızı ne yapalım onun vereceği ziyafet için ayıracağız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)