hadi leyyyynnnnn senin dugunde montaj olmasin sakın
yaza kadar bekle, bombayi patlaticam ama cekemeyenler var goruyosun, sakata gelmeyelim
iste yawwww, kardesim benim, bi tur vercem sana
MEcitttttttt tav oluyom sana, sakal biraktim haberin olsun
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar istanbulun çocuk esirgeme fotoğraflarına baktımda
içim bi tuhaf oldu yine yaaa
bir an önce konuşup ayarlayalım bu işin detaylarını
buradaki kurum yeni açılmış bildiğim kadarıyla 15-20 çocuk varmış ama emin değilim
mecit ne bilgi aldın bi paylaşsan bizle
sayıya göre ne yapabileceğimizi düşünmeye başlasak şimdiden
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
evet bu konudaki çalışmalara bi hız vermemiz lazım . ÖZLEM sende ilgilensen merkezdesin MECİT'i bi ara istersen gidip beraber bi ön görüşmede bulunun, durumdan bizide haberdar edin ,bi ziyaret edin genel eksiklerini bi gözleriniz ile görün, cepten bize bildirin neler yapabileceğimizi bi tartışalım ....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaslar ben daha once bu organizasyonlarda bulundum, onemli olan ziyaret degil, bu ziyareti belli aralıklarla duzenli olarak yapmaktir cunku cocuklar kendileriyle ilgilenen insanlari bir daha gormek isterler ve bi daha goremezlerse guvensizlik duygusu olusur ve genclik yillarina gelene kadar iclerinde sadece kırgınlık ve guvensizlik kalir... bu konuda cok hassas davranilmalidir diye dusunuyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tamamen katılıyorum sercan
konuşulup iki ayda bir yapabiliriz bu ziyeretleri ama öncelik ile bi eksiklerini görsünler evlatlarımızın ona göre tam ihtiyaçlarına göre tedarikli gidelim bir şeyler almış olmak için almayalım ıvır zıvır şeyler onların ihtiyaçları hepsinden önemli
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Toplanti TopİĞİmİzİ AÇtim ArkadaŞlar...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecittt duyurularda yoook topic onay mı gelmedi başka yere mi açtınn yoksa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ewet arkadaşlar toplantıya tüm dostlarımızı bekliyoruz
çünkü........
örnek MANİSA-MT logoların renkli çıktıları elimde artık toplantıda getireceğim. tişörtlerin ve şapkaların üzerine hangisini basacağımıza karar vereceğiz.
olm ne diyim ben sana .toplantımıza gel görüşelim hasret giderelim ...
abi yurda gideceksek bende katkıda bulunmak isterim.cebimde ne varsa veririm mecit abi..
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
şşşşşşşşş manısa mt bende cbr cı oldumm artıkk hersey tamam 2 gun sonra altımda olucakk en kırmızısında aldıkk
serkan abı (lodos) öptm yanaklarından tesekur ettımm
Kemalİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,hayirli UĞurlu Olsun KardeŞİm Benİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Kazasiz Belasiz...
Senİn İÇİn Topİk AÇicam...motoru AldiĞin GÜn...
Ama Foto Çekİl Ve Bana GÖnder Emİ..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
abii 2 gun sonaa gelcekk herrsey taamam halllettık :D
Vayyyyy. Ne işler karıştırıyorsun Kemal sen? Hayırlı olsun bakalım. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bir tur attırırsın artık değil mi?
-----------AMİN--------------
saol mecit abicim
saol İSKİ abi lafı mı olurr gezebılırsınn trabıkıı sana vermıcem de kıme verecem
bi gelsınn motor tekelıı basmaya gelıyorum habarın olsunn :
kemal kardeşim hayırlısı olsun.iyi günlerde binersin inşallah..
slm arkadaşlar bende motorcular klübüne yani kayıt oldum akhisarlıyım sizlerle tanışmak isterim bana msn adresimden ulaşabilirsiniz birşey daha hafta sonu hepinizi akhisara bekliyoruz drag yarışlarındayız orada görüşebiliriz
ben linkinpark ın arkadaşıyım pazar gelirseniz onun sayesinde tanışabiliriz elbet bende yaklaşık1 sene sonra cbr-125 alacam gelirseniz görüşürüz
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
linkinpark hadi hayırlısı olsun bakalım kazasız belasız inşallah.bundan sonra sende katılırsın herhalde gezilere hemde yolda geridede kalmazsın.bize kafa tutarsın sen artık serkan abinle size yetişmek mümkün olmaz hadi bakalım teker yamuk dönmesin bak dikkat et olurmu
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)