Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Manisa - MT]

REKLAM ALANI
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    gitarım,dostum kardeşim bilmem neyim olm ne adamsın yere göğe sığdıramıyoz seni ,ne iş anlamadım teker patladı iyi de bi alo de aramasam aramıyacaksın ,gelip alalım kardeşim ne kasıyosun bu kadar kendini gece izmir'e dönen arkadaşlarımızdan birine artçı olurdun olur biterdi...olmadı biz bırakırdık seni yine izmir'e kaç km şunun şurası...

bu arada WALLACE nin de sesi soluğu çıkmıyor,,,birileri yaklaşma MANİSA'lılara sanada mı bulaşır dedi delilik acaba ?
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
    İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
    Sağlacacak yardımlar =
    1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
    2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
    3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
    4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Mersin MT
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    sattım...
    yürekçe dostum yakın olsam bizzat gelirim ama mümküm değil yinede üzerimize düşen manisa tarafından ne varsa yapabileceğimiz yaparız...
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    yurekce, boylesi guzel bi organizasyonu dusundugun ve organize ettigin icin tebrikler, keske yakın olabilsek, ama İzmir ve Manisa arasinda boyle bir calisma yapabiliriz...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ahhhhhh aaaaahhhh kurudu net kurudu yaw sabah beri kimsecikler yazmıy ne oldu bu insanlara bilmemki.bilgisayarlara şimşekmi çarptı kimbilır neyse alemin delisi burda ben sahipsiz bırakmam gene burasını hadi kızancıklar kalın sağlıcakla
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    arkadaşlar selamlar epeydir giremiyordum.özlemişim sizleri napıyorsunuz ne ediyonuz?

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
    İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
    Sağlacacak yardımlar =
    1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
    2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
    3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
    4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Mersin MT

Yüreğine sağlık arkadaşım. İşyeri olarak bu hafta sonu 3000 fidan dikeceğiz. Mersin'e gelebilmemiz mümkün değil ama kalbimiz sizinle. Ülkemiz yeşillensin, çöl olmasın. Umarım İçanadolu, Doğu ve G.doğu Anadolu'da da insanlar bilinçlenir ve Ülkemizin her karış toprağına ağaçlar dikilir.

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    akhisar sazoba köyünde hiçç ağaçç yokk oraya bi el atmak lazımm

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ya arkadaşlar bir allahın kulu yok mu çiçekli köydeki kahvaltıcılardan biinin telini bilen o kadar gittiniz gezdiniz yediniz içtiniz
    insan özlem gelemedi bi tel numarası alalım gezmeyi sever o der
    yani aşkolsun size
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bir allahın kulu yok mu çiçekli köydeki kahvaltıcılardan biinin telini bilen o kadar gittiniz gezdiniz yediniz içtiniz
    insan özlem gelemedi bi tel numarası alalım gezmeyi sever o der
    yani aşkolsun size

üzülme arkadaşım bak yetiştim feryadına. Naturel Restaurant Tel : 0 232 377 51 51
    sanırım işini görecektir. Çiçekli Köyünde.

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    bi iskender çıktı sesimi duyan
    o kadar gezip bi de özlem vardı manisada diyen
    sağolasınnn
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Selamlar Manisa....

Gününüz güzel, sohbetleriniz keyifli, dostluğunuz daim olsun...

Nedir bu durgunluk yahu?

Canlanın, canlanın...
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    sattım...
    GİTARR!! kardeşim benim nasılsın ? geldimi sercan yanına selamımı söyle en kısa zamanda görüşelim

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Manisa....

Gününüz güzel, sohbetleriniz keyifli, dostluğunuz daim olsun...

Nedir bu durgunluk yahu?

Canlanın, canlanın...

heh be gitarım bende senin dediğini diyom ama tık yok galiba millet kendini işe verdi fani şeylerle kimse uğraşmıyo insanlarda sohbet edicek geyik yapıcak iştah yok.kırdılar milletin iştahını kolunu kanadını beyawww

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    GeyİĞİn Krali Bende Manİsa Mt..

Antalyadayim,,otelİm 4 Yildiz,,denİze Sifir,,az Önce Denİzden Geldİm..hava SicakliĞi 23..

Tabİ Bu Arada TÜm MaÇlarida Kazaniyoruz Celal Bayar Ünİversİtesİ Olarak..

Gece Desenİz Bİr BaŞka Bİr DÜnya Burasi Kİ,,anlatamam Şİmdİ Sİzİ,,burasi Yerİ DeĞİl ÇÜnkÜ..ayip Olur...

Cumartesİ Kismetse Manİsadayim..motorumu Özledİm...mÜdÜr Bİ Aksİlİk Olmazsa Akhİsara Bİ Çayini İÇmeye Gelİrİm Ha...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

hadi be mecitim yediğin içtiğin senin olsun ğördüklerin anlat bak bekliyoz gelince ha ona göre

Motosikleti
    sattım...
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mÜdÜr Bİ Aksİlİk Olmazsa Akhİsara Bİ Çayini İÇmeye Gelİrİm Ha...
    kardeşim benim ne demek çayını içmeye geleceğim , salarmıyım seni çay ile kahve ile rakını nasıl alırsın onu söyle

geyiğin kralını yaparız özletme kendini bu kadar ,sebep olur MANİSA-MT benim mekanda toplanmış olur. iskiyide çağırırız favoriiyi gürkayı deniss i caviti mustafa abimizi abooooo arıza var yine

beyazpapagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar Manisa MT bende merkezdeyim...

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    mecit kardeşim başımız üzerinde yerin var dostum çaylan olurmu hiç sen gel bi şeyler düşünürüz.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Antalyadayim,,otelİm 4 Yildiz,,denİze Sifir,,az Önce Denİzden Geldİm..hava SicakliĞi 23..

Gece Desenİz Bİr BaŞka Bİr DÜnya Burasi Kİ,,anlatamam Şİmdİ Sİzİ,,burasi Yerİ DeĞİl ÇÜnkÜ..ayip Olur...

sekil yapma MECİİİİİTTTTTTT....
    Amsterdam hava sicakligi 20...

gece hayatini da bi ara ozelden gosteririm
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler