dostlarım kardeşlerim hoş geldiniz.gazanız mubarek olaa
yidiğiniz içtiğiniz sizlerin olsun.Gördüklerinizi koyun çabuk topiğe.
dostlarım kardeşlerim hoş geldiniz.gazanız mubarek olaa
yidiğiniz içtiğiniz sizlerin olsun.Gördüklerinizi koyun çabuk topiğe.
ayrı topik açacağız cavit ancak tuncay abi daha göndermedi resimleri onun makinede çoğu
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hoş geLdinizzzz abiLerim;);) her ne kadar da ufak tefek sorunlarda olsa sağ saLim geriye dönmüşsünüz....sorun derken mecit abimin sorunu anladı o beni.... kuş desem yeterLii
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz
sevgili lodos kalpler karşılıklı
evet arkadaşlar yazılardan sağsalim döndüğünüzü sevinçle okudum. gözümüz aydın. en kısa zamanda topicte resimlerle birlikte paylaşalım yaşadığınız güzellikleri. merakla bekliyoruz.
sevgiler
boşver alicim üzülme biz kendimizde yeteriz. yarın gündüz serçeye uğramak istiyorum sende orada olursan çok sevinirim. özledim sizi vallaha. müsait olursan haberleşelim gelin kızı ziyarete gidelim beraber ok???
arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 ft her ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
kopacak millet kopacak eyyyyyyy,,,ne yedik ne içtik....
hayatımda bir ilk aşkımda ağladım,,,bide cumartesi günü ŞEHİTLİKTE arkadaşlar..bence bir türk evladı için kutsal yerlerden biridir ÇANAKKALE,,
MUTLAKA GİDİN VE GÖRÜN DOSTLARIM...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...
GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr
istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene
hoşgeldin seco
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
BU arada motoru Manisa ya getirdim sonunda...
abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytl )kırmamı saymazsak...
motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
öncelikle seco45 dostum aramıza hoşgeldin
sevgili dostum kardeşim dondurmania biz insanlık vazifemizi yaptık arkadaşlarınız için çok üzüldük allah acil şıfalar versin.en kısa zamanda görüşmek ümidiyle selamlar
bu arada kardeşim mecitim haberimiz olmadı dostum sanada geçmiş olsun allah beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış kardeşim.
diyer dostlarada selamlar sağ salim çanakkale gezimizden döndük.en kısa zamanda tüm dostlar görüşmek ümidiyle
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım
artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)
bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)
şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.
İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki
HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....
İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN
gürkay, biz de seni seviyoruz abi.
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)