Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    dostlarım kardeşlerim hoş geldiniz.gazanız mubarek olaa
    yidiğiniz içtiğiniz sizlerin olsun.Gördüklerinizi koyun çabuk topiğe.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    ayrı topik açacağız cavit ancak tuncay abi daha göndermedi resimleri onun makinede çoğu
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    mondial 110 ft
    hoş geLdinizzzz abiLerim;);) her ne kadar da ufak tefek sorunlarda olsa sağ saLim geriye dönmüşsünüz....sorun derken mecit abimin sorunu anladı o beni.... kuş desem yeterLii
    ****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke gidebilseydim şulecimm ya çok düşündüm gece basıp gitmeyi ama bugün iş vardı malesefff
    ne güzel anneciğimin yemeklerini yer
    kardeşime sarılır uyurdumm
    fena bastın yarama
    üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gitar,şule,siz bizim gerçek dostlarımızsınız zamanla anlaşılıyor herşey , eksiğimiz varsa affedin,geldik ALLAH'ın izni ile en kısa zamanda topiği açıp koyacağız resimleri çok kaliteli, eğlenceli bi o kadar da huzurlu bi gezi ve görevi yerine getirdik.
    sevgili lodos kalpler karşılıklı
    evet arkadaşlar yazılardan sağsalim döndüğünüzü sevinçle okudum. gözümüz aydın. en kısa zamanda topicte resimlerle birlikte paylaşalım yaşadığınız güzellikleri. merakla bekliyoruz.
    sevgiler

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abla var yaa, bundan sonra bu gitmeyenler gezi yapalım, gezelim demesin, ağzımı fena açarım.

Neyse, abla, istersen yarın Serçe'nin yanına gidelim?

Kaskın yanındaysa alırım seni...
    boşver alicim üzülme biz kendimizde yeteriz. yarın gündüz serçeye uğramak istiyorum sende orada olursan çok sevinirim. özledim sizi vallaha. müsait olursan haberleşelim gelin kızı ziyarete gidelim beraber ok???

Motosikleti
    mondial 110 ft
    arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 ft her ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kazasız belasız gelmeniz sevindirici. görüşmek dileğiyle.

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    kopacak millet kopacak eyyyyyyy,,,ne yedik ne içtik....

hayatımda bir ilk aşkımda ağladım,,,bide cumartesi günü ŞEHİTLİKTE arkadaşlar..bence bir türk evladı için kutsal yerlerden biridir ÇANAKKALE,,

MUTLAKA GİDİN VE GÖRÜN DOSTLARIM...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    sattım...
    seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...

GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik...
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    mondial 110 ft
    seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...

GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik...

eyvallah abi ilgin için çok sağoL...umarım yakın zamanda tanışırızzz!!!

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    özlem hoşbulduk,valla sensiz ASSOS'u da gezip kahvaltı yaptık çanakkale'den dönüşte ama
    çok huzurlu(koy), kaliteli(oteller) ve tarihi(kale) bir yer, tekrar gideceğiz nasipse hep beraber...
    siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz
    istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene

Alıntı seco45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 ft her ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer

hoşgeldin seco
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    Bandit 650 S
    Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
    Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
    BU arada motoru Manisa ya getirdim sonunda...

Motosikleti
    mondial 110 ft
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr

istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene

hoşgeldin seco
    hoşbulduk abi...!!!
    .ilginize teşekkür ederim...

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı dondurmania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
    Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
    abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytl )kırmamı saymazsak...
    motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle seco45 dostum aramıza hoşgeldin

sevgili dostum kardeşim dondurmania biz insanlık vazifemizi yaptık arkadaşlarınız için çok üzüldük allah acil şıfalar versin.en kısa zamanda görüşmek ümidiyle selamlar

bu arada kardeşim mecitim haberimiz olmadı dostum sanada geçmiş olsun allah beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış kardeşim.

diyer dostlarada selamlar sağ salim çanakkale gezimizden döndük.en kısa zamanda tüm dostlar görüşmek ümidiyle
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

toni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City 2013
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytl )kırmamı saymazsak...
    motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.
    Mecit geçmiş olsun .Aman ya sana bişey olmamışya o kadar yol gelip 10 km kala olacak şeya bak yine yeniden geçmiş olsun kardeşim gözlerinden öptüm

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı dondurmania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooonurrrrr gözün aydınnnn
    sevindimmmm motoru getirmene gözün aydın

bu arada arkadaşlarınız için çok üzüldüm
    ii bir doktora düşmüşler şanslılar benimde doktorumdu kendileri
    bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dilerim
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    sattım...
    ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım

artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)

bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)

şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.

İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki

HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....

İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım

artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)

bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)

şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.

İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki

HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....

İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

senden büyük siyasetçi olur valla serkan abi gozüm korktu .buarada beni düşündüğün için sagol sanal alemin maskotu benim galiba

bütün dostlarımı seviyorum

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    gürkay, biz de seni seviyoruz abi.
    ...Sergerdan...

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürkay, biz de seni seviyoruz abi.

allah razı olsun sizlerden bir deliyi idare etmek ne kadar sevapmış biliyormusunuz ooooooooo adam cennete gidermiş kardeşlerim. hepiniz cennetliksiniz sayemde hehe he he

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler