kasabalı_45 senide online görüyorum ama yazmıyorsun yaz dostum bu topik hepimizi elbet paylaşacağımız bi şeyler wardır...
kasabalı_45 senide online görüyorum ama yazmıyorsun yaz dostum bu topik hepimizi elbet paylaşacağımız bi şeyler wardır...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sevgili gitarım kime sorcaksan sor hacıyamı hocayamı yoksa serçeyemi derrrrmişim kardeşim benim ilgine sagol bak bi sen yazdın cevap.işin içine para girince manisa bile kardeşini dışladı ama izmirden kardeşim benim yanımda benim sırtım yere gelmez evel allah gitar çalıcek ben söyliyecem sonrada gelsin paralar tanırsam bida sizi iki olsun o zamansizi gidi manisa sizi
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
sende amma ağladın be gürkay abi,,,çuvalla yapmışın parayı ambara,,ha
len para yok diye ağlıyosun..benim 3 kuruşluk maaşımamı gözü diktin kardeşim.vermiyorum para mara yahu,,kimle yiyip içtisen,,onla beraber öde,,
yalanmı serkan abi???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
tanımıyom ben sizi...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
mecit abi gidiyoz demeeeeeeee ç.kaleye
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Abi Egelilerde böyle birşey var, bir Egeli olarak ben kabullendim bunu: Ye,iç,gez,toz ama para isteme, canını iste parasını isteme Ben niye yapıyorum, Annem doğu kökenli benim de ondan
Ya Mecit niye gidiyorsun adamın üstüne? Borcunu kapat, sen kullanamıyorsun diye al elinden kartı, sen kullan o ödesin
Abi öldürdün beni burada yahu...
...Sergerdan...
allah mecitle lodosu napsın bilmemki.ben bunların hesabını dubulekis yazlıkta sorucem onlara içip içip su yapçem onlara nasılsa su deniz yakın.yakın dimi lem favoriiiiiiiiii
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDENDE BELİRTTİĞİM GİBİ,,ÇOK YAJIN DOSTUMUN CUMA GECESİ NİŞANI VAR,,NAPTISAM NE ETTİSEM,,OLMADI GİTMEK ZORUNDAYIM,,TAHMİNİMCE 10 A KADAR TAKILICAM NİŞANDA,,SONRASINDA GELİCEZ muratla AYVALIK'A,,AFFEDİN ARTIK....
BU ARADA FERHATCIM,,AYVALIK'A KADAR BEBABER DEĞİLİZ,,AMA AYValıktan sonra klv'nin canına okucaz...
bu arada ayvalıktaki yazlığın bana tam adresini söyleyin..geldikmi dolap beygiri gibi dolanmayalım ayvalıkta....
ya manisa uleynnn bozdunuz bizim izmiri de be yaw bak ali kardeşimizi akıllı uslu bilirdik o da cereyan kaçırıyor ne iş kardeşim
şşşş..... olmuyor ama wollıs kardeeeeşşş
...Sergerdan...
kanka sen dua et evde kaldığım zamanlarda tanışmamıştık henüz
yoksa gece 3-5 kanka tüp bitti, kanka sular kesildi, kanka koltuklar taşınıcak,kanka....... ohohhhh dua et kanka evi taşıyıp eşyları memlekete yollarken çağırmadımmm seniiiii...apart işi zahmetsiz ama attırma kafamı taşını veririm ona göreee....
bu arada benim kişisel fikrim öncelikli olarak çocuk esirgeme olması
alanım olması dolayısıyla tabiiki.
organizasyona geçtiğinizde haberim olursa erken vakitte belki bizim kurumlada bişeyler bağlayabilirim yardım amaçlı ama söz vermiyim.
her ne olursa olsun elimden geleni yapmaya hazırım bennn.
iskiiii şükürrr yaniii abi biz senle koptuk bu ara bizi üzenlerin ceremesini sevenlerimize çektirmeyelimm demiii
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Anam Anam Anam İskender Abİmede Bak,,,selam YazarmiŞ...Öyle İnceden Bİr "selam Manİsa Mt"yazmiŞ,,bakiyor Şİmdİ Nabiz Yokluyor Abİm..
Yeter Artik Ya,,,dÖn Hayata,,,
iski nerdesin kardeşim... çankkaleye geliyorsun dimi???
MECİTABİ ŞİMDİ şöle oluyor salıhleraltını biliyomusun bilmiyosan dikileye geldiinmi arasırız ben gelır alırım siziiiiiiiiiii olurmu abi biraz karısık kabakumu gectikten sonra solda şel istasyonu var orda n alırım benseni olurmu
abi noluyo böyle olmuyo ama seni sağlarda görmek istiyoruz abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
iskiiiiiii abi nerelerdesin sen yaw
geldim dostlarımmmm. bu kadar dayanabildim hasretinize. sizleri çok ama çoookkk seviyorum. inanın.hepinizi özledimmmm.
inal45 nerelerdesin oğlum yaşıyonmuuuuuuu
bi senden bide racingiski'den çektiğimizi allah'la biz biliyoz ya yazın bişeyler girin şu nete
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)