Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah allah sesleri ile ileri ilk hedef ÇANAKKALE haydi ya allah

inal45 ve z750s sizleride görelim yollarda
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    kaybettik garibimi...olmadı şimdi,sonu hayır olsun,pek bi havaya girdi. tedaviye ihtiyacı var koçum benim iyileşeceksin merak etme herşey eskisi gibi olacak...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    eeeeeeeee gürkay abi göremiyoruz seni yazlıga geliyosun değilmi neler yapçaz neler mangal ,da balık falan yani kuzu falan çevirem diyom ama bakalım nolcak

cavit abicim sen neden gelmiyosun ç.kaleye bence gelyani hevesin varsa pinceksin abicim yak öle evde motor
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

Alıntı FAVORİİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeeeeeeee gürkay abi göremiyoruz seni yazlıga geliyosun değilmi neler yapçaz neler mangal ,da balık falan yani kuzu falan çevirem diyom ama bakalım nolcak

cavit abicim sen neden gelmiyosun ç.kaleye bence gelyani hevesin varsa pinceksin abicim yak öle evde motor
    favoricim canım benim benden çekeceğiniz var oğlum yengende gelmiyo ben yanlız geliyom o gece kopacak ortalık HAYDİİİİİİİİ ÇANAKKALE ÇANAKKALE KALKIYOOOOOOO

Motosikleti
    sattım...
    aaaalllllaaaaaaah gürkay ne diyon olum sen, alemin kralı doyuramayız olum biz seni leeen yaraya bak
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Beyler Bİ Problem Varrrr.....benİm En Yakin Sadicimin (16/03)cuma AkŞami NiŞani Var,,ya Benİ Beklİcenİz Gece Ona Kadar ,,,yada Erkenden Gİtcenİz,,yapcaniz Mangallari Hazirlicaniz Sofralari,,gece 12 Gİbİ Hazira Gelcem..yİcem Yatcam,,anadinmiiiii..........
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    sattım...
    olm iski bu sayfada iki gün içinde yazını görmedimmi...evde uyuşturucu imal ediyo diye narkotik bölümüne asılsız ihbarda bulunacağım haberin olsun demedi deme

MECİTİM KARDEŞİM YOLLA AFİLLİ Bİ ÇİÇEK BİDE NOT NASIL OLSA NİŞAN TELAFİSİ VARMIŞ (DÜĞÜNÜNE GİDERSİN) SENSİZ OLURMU YA.YADA BİZDE GELCEZ NİŞANA ORDAN BERABER GİTCEZ

İYİ ÇİFTE TELLİ OYNARIM

Motosikleti
    sattım...
    olm gürkay aklın fikrin çengide çalgıda napcaz biz seninle ,nasıp zapt edecez seni sakinleştirici versekte olmaz ,120 kilo herif yıkılmazda sen benim yeğenim olamazsın tanımıyom ben seni hehe...
    gideriz ne olcak mecit kardeşim bize gelemesse, biz ona gideriz...

bu arada manisa-mt , çanakkale gezisinden sonra bir/iki hafta içerisinde çok güzel/örnek bi etkinlik ile hem adını duyuracak hem taktir toplayacak hamam sefasını bu işe karıştırmayın o ayrı

duyurusu yakın zamanda yapılacak arkadaşlar kenidinize iyi bakın...

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    gürkay kardeşim çanakkale içinde aynalı çarşı,anne ben gidiyorum,düşmana karşı. dostlarım,hepinize hayırlı yolculuklar,kahraman şehitlerimize,bendende selam götürün.Hepiniz allaha emanet olun..

Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı inal45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürkay kardeşim çanakkale içinde aynalı çarşı,anne ben gidiyorum,düşmana karşı. dostlarım,hepinize hayırlı yolculuklar,kahraman şehitlerimize,bendende selam götürün.Hepiniz allaha emanet olun..
    ehhh be canım abim yaa,,ne var gelsen sende çanakkaleye,,ne biçim gezicez eğlenicez,,şehitliğimizi gezicez..çok güzel geçicek allahın izniyle ,,emin ol...hadş yap artık bir süprizde,,sevindir bütün manisa mt'yi.....

Motosikleti
    sattım...
    gelemez ooooooooooo yenge salmaaaaazzzzz....

Motosikleti
    KLV-1000
    yemin etttttttttttt,,,vallahamı???????yok canımmmm,,yengem salar abimide,,onun pek gönlü yok gibi gelmeye!!!!!!!!!!!

hey heyyyy,,bir dakika MANİSa MT uzun zamandır aramızdan biri bayağı bir sessiz gibi??? pek mesaj yazmaz oldu??bişeeyleremi kızdı acaba???

bilin bakalım kim bu??

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    yook bee kardeşlerim ne yengesi,yenge bozmaz şeklimizide
    o gün başka bir etkinliğe katılıcam.,bol bol fotoğraf çekilin bizde burdan bakarız.
    Garikinnnn...

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemin etttttttttttt,,,vallahamı???????yok canımmmm,,yengem salar abimide,,onun pek gönlü yok gibi gelmeye!!!!!!!!!!!

hey heyyyy,,bir dakika MANİSa MT uzun zamandır aramızdan biri bayağı bir sessiz gibi??? pek mesaj yazmaz oldu??bişeeyleremi kızdı acaba???

bilin bakalım kim bu??
    ben olabılırmıyımm

cavitt abiiii bunlarr canakkaledeykenn ben sen denis gezelım ne desersınn

Motosikleti
    sattım...
    mecit ben demiştim cavit gelemez yenge salmaz diye o gün başka etkinilğe katılacakmış ne sosyal bi üyemiz var arkadaşlar görüyorsunuz dimi

abicim üzerine alınma , atlama hemen sazan gibi kemal... iski den bahsediyo, bu gün pazar daha yüzümü yıkamadım siteye laf yetiştiriyorum ama iskender in ve senin yanınıza geleceğim bu gün nasipse şu iski nin bi karın ağrısı var...paylaşalım şunun derdini bi...

Motosikleti
    KLV-1000
    eh Yanİ Eh,,tamam İskİ'de Yazmiyor Ama,,bİzİm Özlem'den Bahsedİyodum Ben..abladan Ses Seda Yok Yahu.......

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    manisa mt siz yinede iyi durumdasınız. arada bir laf atan üyeleriniz var. birde şu izmirin haline bakın hiçkimseden ses seda yok nerede bu insanlar anlamadım gitti.

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    varlığım yokluğum bir nasılsa
    yaşıyorum ve hala manisadayım
    sadece izliyorum bu ara ne var ne yok diye
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    KLV-1000
    Neden Kanka,,bİr Kusurmu İŞledİk Yokssa Sana KarŞi..fazlami İhmal Ettİk Senİ...:( :( :(

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler