Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı linkinpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu lanett okull benıı salmıyo ablalar abilerr

gelın benı kurtarın vallaa cokkk sıkışığım bı aralarr derslerrr yığıldıı vallaa

iski abi senın cdlerı bile getıremıyorum göreüyorsun en kısa zaman da getırıcem

manisa mtt esen kalınn hoşşşşşşşşçalaın grsrmekk üzere

pai pai :D
    m kardeeşim
    sen yardım iste yeterki
    sınavlarına biz girelim hee

Alıntı dondurmania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar koşuşturmaktan maalesef nete bile giremiyorum. O yüzden gelişmeleri geriden takip etmek zorunda kaldım.

Mecit başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin
    en son mangal partisi vardııı ondan haberdarsın zatenn
    onun haricide bir hareketlilk yoook zaten manisa da
    inzivaya çekildii herkes
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    MT İZMİR KESİNLEŞEN GEZİ PLANI

Güzergah : izmir - menemen - foça - aliağa - dikili - ayvalık - gömeç - burhaniye - havran - edremit - ayvacık - ezine - çanakkale..

- 16.02 Cuma günü gece 20:00 hareket o gece ayvalık ta konaklama
    - 17.02 cumartesi sabah 09:00 çanakkaleye hareket
    - 18.02 Pazar sabah Ana buluşma noktasına hareket

abiler, arkadaslar ne yapiyoruz simdi, manisayla yine catida mi bulusacagiz yoksa menemen de mi...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    cuma akşamdan çıkma fikrine okey + biz o akşam kesin olmamak ile birlikte 18:00 gibi akhisar'dan teker çevirmeyi düşünüyoruz...(mecit yanımıza gelecek bergama üzerinden gideceğiz daha kısa çünkü yol) o gece de favorii(ferhat'ın) yazlık sarmısaklıya çok yakın orada konaklamayı düşünüyoruz...(klima+mangal+sıcak su) tahmin ediyorum sizin ile sabah ayvalıkta hareket saatinde buluşacağız...ben çanakkalede yeğen üniversitede okuyor onun yanında kalacağım ama diğer arkadaşlar için otel olayını kesinleştirmemiz lazım
    yarın kahvaltıda ayrıntıları konuşuruz izmir'de kal sağlıcak ile....
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    sattım...
    MANİSA-MT!!! alınan ortak görüş ve karar doğrultusunda (wallace ve ten ten dostumun açacağı topik paralelinde) hepimizin aynı otelde kalacağı (manisa şimdilik 5kişi)kesin gibi ...

katılmayı düşünen diğer manisa grubu mensubu arkadaşlar benim ile yada grup üyesi herhangi kişi aracılığı ile yine bana ulaşabilirler,rezervasyonunu yaptırabilelim...tabii zaman hızla akıyor dikkate almak lazım...

bu arada pazar günü öğle vakti(13:30/14:00 gibi ) beni hal hatır sormak için arayıp sonrada bir kelimem ile beni kırmayıp motorlara atlayarak izmire (ateş almaya gelmiş gibi olsa da) gelen cavit(inal45) kardeşim metin(z750s) dostum ,engin (engintan)kardeşime beni kırmadıkları için ayrıca teşekkür ederim...
    MANİSA-MT 'nin karizmaları (sırf karizma herifler yaa)
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ben çanakkale gezisine gelmiyorumm
    baştan sölemiştim ama 5 in içinde varsam gözden kaçtıysa diye tekrra hatırltym dedim
    serkan
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    manisa haydi eller havaya... çanakkaleye gidiyoruz..kimler geliyorrrrrr????????
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    lodos kardeşim o senin güzelliğin.hedef göster delelim geçelim..hadi kal sağlıcaklaa

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    GİDİYORUUUUUUZZZZZ....Çanakkale'de tüm mt ailesi ile tanışacağım,beni taşıyacak gargıyı buldum mecit abi ile geleceğim. yazlıkta sıcak şarap ve patates közlemesi benden... MANİSA-MT ABİLERİM,APLALARIM...Sizleri seviyoruum...iyiki varsınız
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

Motosikleti
    KLV-1000
    Olum Favorİ,,,sen 100 Ben 100 Kİlo,,motorun Anasi AĞlicak Ha..bana Bak Çok EŞya Alma,,anca Bİ Çantamiz Var,,bİde Adam Akilli Kiyafet Bul Kendİne..yakiŞikli Olalim Bİraz...

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    mecit kardeşim allah kolaylık versin sana nedeyim kardeşim.yanınıza pompa almayı unutmayın.

Motosikleti
    KLV-1000
    NE POMPASI ABİ??????

BU ARADA BAZI TOPİKLERDE GENE ŞOV KOKAN HAREKETLER VAR,,,KAFAMI ATTIRIYOLAR,,,
    ALAYINA GİDER ULEN,,GİDERE GİDER....

Motosikleti
    sattım...
    hani diyorlar ya buji , debraj teli ,fren teli alın yanınıza yola çıkar iken , sen de kawasaki servisini al yanına mecit,15000-20000 km de bir değişiyor bildiğim kadar bujiler sizin yapacağımız altı üstü gidiş geliş 800 km yol...

şaka bir yana arkadaşlar ortalama hızımız 100/120 km şehirler arası-şehiriçi 60/70 km mola mecburiyet olmadıkça sarmısaklıya kadar yok,gerekte yok zaten 100/120 dakika hesaplandı varış süremiz,sadece lastik basıncını kontrol edin,zincirinizi yağlayın ve far yükseklik ayarlarınızı yapın yeter,gerisi yollarda var mahrumiyet bölgesine gitmiyoruz

aramızda en dandik motor bende zaten çıkarırsa benim honda arıza çıkarır.

sonrasında cumartesi sabahı belki havranlı dostlar ile bi kabir ziyaretimiz olabilir...netlik kazanmadı daha olmaz ise aynı yol stratejisi ile yine mola vermeden varış yerimiz efes otele kadar gideceğiz orasıda 150 km aşağı yukarı ve varış süremiz yine tahmini olarak 150 dakida mola yok...

mecit sen seversin böyle yol yapmayı... hadi hayırlısı...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani diyorlar ya buji , debraj teli ,fren teli alın yanınıza yola çıkar iken , sen de kawasaki servisini al yanına mecit,15000-20000 km de bir değişiyor bildiğim kadar bujiler sizin yapacağımız altı üstü gidiş geliş 800 km yol...

şaka bir yana arkadaşlar ortalama hızımız 100/120 km şehirler arası-şehiriçi 60/70 km mola mecburiyet olmadıkça sarmısaklıya kadar yok,gerekte yok zaten 90/100 dakika hesaplandı varış süremiz,sadece lastik basıncını kontrol edin,zincirinizi yağlayın ve far yükseklik ayarlarınızı yapın yeter,gerisi yollarda var mahrumiyet bölgesine gitmiyoruz

aramızda en dandik motor bende zaten çıkarırsa benim honda arıza çıkarır.

sonrasında cumartesi sabahı belki havranlı dostlar ile bi kabir ziyaretimiz olabilir...netlik kazanmadı daha olmaz ise aynı yol stratejisi ile yine mola vermeden varış yerimiz efes otele kadar gideceğiz orasıda 150 km aşağı yukarı ve varış süremiz yine tahmini olarak 120 dakida mola yok...

mecit sen seversin böyle yol yapmayı... hadi hayırlısı...
    NEREYE EN DANDİK MOTOR SENİN ABİ?BORU DEĞİL O SAFKAN CBR AİLESİNDEN.ŞERREFSİZİM MANYAK AZ YAKIYOR VE KULLANIMI ÇOK RAHAT VE TABİKİDE HONDA.BENCE EN RAHAT KİŞİLRDEN BİRİ SEN OLACAKSIN...(DEMAGOJİ YAPMAAAAAAAAA )
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

Motosikleti
    sattım...
    KAMBERHAN... dostumsun, artçı gelirim dersen senin için her zaman bi yerimiz var kardeşim,başım gözüm üstüne

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kamber iyiki hondacısınız ha hemen savunma birbirini tutma tamam tamam honda kral makina
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KAMBERHAN... dostumsun, artçı gelirim dersen senin için her zaman bi yerimiz var kardeşim,başım gözüm üstüne
    sağol serkan abim allah razı olsun...

Alıntı gürkay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamber iyiki hondacısınız ha hemen savunma birbirini tutma tamam tamam honda kral makina
    ya gürkayım yalanmı kanka şimdi hondaya laf söölenirmi?
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

Motosikleti
    KLV-1000
    SERKAN ABİİİİİİİ,,,""FAZLA YOLDA DURDUK,,YOLDAN ÇIKTIK""ABİ,,,aman sakın lastiklerinize arap sabunu sürmeden yola çıkmayın,,yoksa benzini çok yakar...

Motosikleti
    sattım...
    tamam kardeşim aklımda ..........

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    mecit kardeşim dostun dostum düşmanın düşmanımdır.dost kolay kazanılmıyor hadi kal sağlıcakla

Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı inal45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mecit kardeşim dostun dostum düşmanın düşmanımdır.dost kolay kazanılmıyor hadi kal sağlıcakla

canım abim allah razı olsun...aynen "dostun dostum düşmanın düşmanımdır"

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler