mecit kardeşim başın sağ olsun.
Başın sağ olsun Mecit abi
herkese Bİnlerce Kez TeŞekkÜr..dostlar SaĞolsun...
Sİzlerİ Sevİyorum....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit kardeşim sana tekrardan başın sağolsun diyorum vede ekliyorum kasma kendini nezaman müsaitsen konuşur ozaman yaparız.ben zaten hafta sonu balıkesir'de ASYA TERMAL oteldeydim yani binevi hamam olayı zaten buruştum anca kendime gelirim.zaten maniler suyunu çekti anca toparlanırız anlıyacağın görüşek üzere selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
MECİT kardeşim başın sağolsun... haftaya görüşmek dileği ile
unutmadan logonun stikerlarını filme verdim bizim tasarım şirketine, motorlara ve muhtelif yerlere yapıştırılacak şekilde oval yada yuvarlak olarak tasarlandı bir iki hafta içinde gelecek...
tişört lere gelince ,üzerine baskıda renk ne kadar artar ise maliyette paralel artıyor tişört rengini ve logodaki renk kombinasyonunu bir sonraki toplantıda tekrar konuşmak üzere basımı dondurdum!!! son kararı beraber verelim...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
racing iski kardeşim sen nerelerdesin hiç gozükmüyon bi akşam buluşamda sen ben bizim oğlan bi yemek yiyem (alman usülü ha) biraz konuşam yaw
size dana kuyruğundan bi göveç yedireyimde parmaklarınızı yiyin
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
manisa mt mart ayı geldi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo.
yahu KEDİ'miyiz biz mart ayında sessiz sedasız bi köşede saklanalım
sevgili dostlarım özleştik yahu hadi eller oynasın kafalar çalışsın bi organizasyon yetkililer duyun sesimizi
senden ala organizatörmü var kerata...
yap bi etkinlik bizde elimizi taşın altına sokalım...
ama benim tüm mart ayım dolu arkadaşlar, bu pazar izmir'li dostlarımın yanına kahvaltıya gideceğim nasipse,birde 17 martta çanakkale var önümüzde(daha ne olsun) nisan başıda karaburuna gitmeyi düşünüyorum motorum ile...
havalar bi ısınsın zaten beni manisa'da bulana aşk olsun
ALLAH neşemizi bozmasın...
Pazar Gİdİyoruz Deme Dostlar Bİ Aksİlİk Olmazsa...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
gidiyoruz.................................
mecitt abeyy tekrardann başın saolsunn
kaskta yardım ettıgın için tesekkurler
yav giremıyorumm siteye bu lanett okull benıı salmıyo ablalar abilerr
gelın benı kurtarın vallaa cokkk sıkışığım bı aralarr derslerrr yığıldıı vallaa
iski abi senın cdlerı bile getıremıyorum göreüyorsun en kısa zaman da getırıcem
manisa mtt esen kalınn hoşşşşşşşşçalaın grsrmekk üzere
pai pai :D
Arkadaşlar koşuşturmaktan maalesef nete bile giremiyorum. O yüzden gelişmeleri geriden takip etmek zorunda kaldım.
Mecit başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin
dondurmania nerdesin abicim sen yaaa yüzünü gören cennetlik cezanı keseceğiz ona göre pazar müsait isen atla gel izmir kahvaltıya hadi abi...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)