manisa mt günaydınnnnnnnnnn
uyumayın yahuuuuu
dünya dönüyorrrrrr
hepinizin işi rast gitsinnn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
özlem ne oldu ? biri bişey mi ? dedi yan gözle mi baktı ? ..hayırlı sabahlar iski dükkanın önünü süpürdün dimi kardeşim ? toz kalkmasın biliyorsun
GÜNAYDIN DOSTLAAAAAR...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ooo Mİllet Erkencİ Vallaha,,ben Daha Yenİ Kalktim,,İyİ ÖĞlenler Mİllet..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
kimsenin bişey dediği bişey yaptığı yok kardeşimmmmmm
yiyorsa desin walla trakya kızanıyız bizzz
iyileştim sayılır bu arada iskender,
antibiyotikler sağolsunnn
erken kalkan erken yol alırmış kankacımmmm
sabah forumu kontrol ediyordumm içimden geldiii
iskiyle serkan online dı
bi tebessümle başlamak ii gelir diye düşündüm güne
Bilader Ben De Manisada Oturuyorum Nasil üye Olacağiz Biz Buraya
hoşgeldin dostum siteye...
öncelik ile siteye zaten üye olmuşşun yoksa yazamassın
ikincisi...manisa-mt ye ayrıca üye olman gerekmiyor siteye üye olman yeterli...
ancak ilk mesajını buraya atmışsın, bence ikinci mesajını ise tanışma bölümüne bir topik açarak kullanabilirsin ve kendini siteye tanıtabilirsin
birader diyerek başlamışsın cümlene, kime hitaben yazdın anlamadım tanıdığın biri mi var ? adını yazar isen kişi sana cevap verebilir...aile ortamında dostça bir birlikteliğin parçası olman dileği ile tekrar hoşgeldin ...birde resminde ki yer soma da bir caddeyi andırıyor soma'lı mısın???
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
vala bende yeni kalktım çok uyumusum heralde
manisa sesiniizzzzzz cıkmıyo bune ya
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
slm arkadaşlar hepinize hayırlı ve neşeli günler diliyorum
serkan kardeşim resimleri karıştırma bak bu benim
inal 45 kardeşim nerdesin olum
mustafa abi hoş geldin. aramıza.
herkese selam arkadaşlar ismim anıl,bu haftasonu sonunda motorumu izmirden manisaya getirdim,2 günde 170km yol yapmışım hiç anlamadım,sizlere birşey soracaktım gördüğüm kadarıyla çoğu kişide race tarzı motor var ama manisada bildiğiniz sağlam bir tamirci varmı benim motor için (bende gilera var 2 zamanlı )bunlardan anlayan,bakımını yaptıracam bir iki kafama takılan sorun var onları da yaptırmak istiyorum,daha önce apriliamı bakıma götürdüğüm honda servisinin yanında vespacı bir usta vardı ama sizin bildiğiniz biryer daha varsa gidip bir konuşayım diyorum,yoksa kahramanlarda tanıdığım yamaha servisi var oraya götürecem...izmirde tek tük motor görüyordum ama bizim manisa kaynıyor maşallah,özellikle çinli arkadaşlarla yolda eğlenmek çok gzel oluyor benimkinide çinlilerden zannediyorlar
hocam bu işi manisada yaptırma,,kahramanlar gold motor serkan,,benim iyi dostum,,iyi ustadır kendisi..
yarın tekrar izmire dönüyorum kahramanların yolu gözüktü demek
sen manisada ne işle uğraşıyosun hocam??
yaw manisa uyumuşsunuz biz yokkennn
lodos-kemal-gürkay-inal45-MECİT......
nerde yahu bu haftaki toplantı topiği
halaaa açılmamışşşş
manisa da toplanalım bu hafta
sonrada siz hamamamı nereye gidiyorsanız gidin...
ASTRAL bir sonraki toplantımızda senide aramızda görmek isteriz (genelde çarşamba akşamları oluyor) topiği takip edersen sevinirim...
MUSTAFA ağabey(Z750S) senide bir sonraki toplantımızda aramızda görmek istiyoruz...böyle kardeşlerimiz ,abilerimiz grubta görmek bizi sevindirir...
not: bu hafta yapılacak toplantıya benim katılma ihtimalim yok size iyi eğlenceler... haftaya inşallah...
segİlİ Abİlerİm,,sİzlerden Çok Çok ÖzÜr Dİlİyorum,,enİŞtemİn Vefati Nedenİyle Bu Hafta PlanladiĞimiz Hamam Toplantisi Ayarlayamadim..
Bgn Yedİsİ Okundu,,sİzlerden İsteĞİm Toplantiyi Haftaya Yapsak Olurmu??
Affedİnartik...
hoşgeldin astral
branş nedir?
bende öğretmenimm
bu ne demek şimdi serkan aşkolsun
sen gelmedimi akhisarı kimm örgütleyecek
gelecek haftaya mı bıraksak napsak toplantıyı ne dersiniz millet??
bu arada merti gördüm bugün çarşıda
baya bi toparlanmışş
hatta çalışmaya bilem başlamışş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)