orcathemaster hoş gelsınn arkadsaasımm
orcathemaster hoş gelsınn arkadsaasımm
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...iliktir-p.html
LİNKİ TIKLAYALIM...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
MMANİSA MT li arkadaşlarım
Sevgililer gününüzü kutlar,sevginin esirgenmediği günlerde hepinize ayrı ayrı mutluluklar dilerim..
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
orcathemaster dostum aramıza hoş geldin.en yakın zamanda görüşmek üzere,
kardeşim.
uyuma manisa mtttttttttt,,,şuraya bak yaa,,kimseler yok,,tabiiiii millet sevgililer gününü kutluyor...tabi tabi sizde haklısınız....
boşwer sen ORHAN BABA bunları,,söyle sen dil yarasını,,içelim biz....
hadiiiii hayırlı traşlar........
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit kardeşim manisada güzel bi mekan varsa çalgılı çengili bi akşam gelelim akhisar grubu şöyle bi kafaları çekelim ne dersin yada sen gel akhisara yanlız içmiyen birini bulki dönüş problem olmasın aynısı bizim içinde geçerli tabi
bak görücen ne gün görmemiş muhabbetler var bizde(tabi kafayı bulunca)
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ikinci logoyu yuvarlak bi tasarımda düşünemiyorum süper
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
gürkay kardeşime katılıyorum serkan ikinci iyi olmuş.
mecit gürkayın dediği gibi gel bir gün içelim güzellşelim kardeş.
keşş manisa mt vallahii
serkan abicim 1inci logo daha iyi yani daha canlı gösteriyo bu sadece benim fikrim genede sen bi bak yani
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
bilemiyorum. ilk ikisi çok iyi. ilkinde tanıdık ve bildik renkler. uyum çok güzel. ikincisinde renk cümbüşü daha farklı. uçuk ve özgürlüğü ifade ediyor. kararsızım. yazı tura atalım. ya da özgürlüğüne düşkün birisi olarak mavi diyorum.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
birinci logoyu tişört üzerinde düşünemiyorum bile çok iyi
neden?
çünki akılda kalıcı sade
diğeri kalabalık ve dikkatli bakmak gerekiyor
biz bunu istemiyoruz ki, akılda kalmak ve hatırlanmak istiyoruz
markalaşmak, ayrı bi strateji ,ticari politika gerektirir.
gruplar ve diğer fikir birlikteliği olan toplulukların örgütlenme ,teşkilatlanma psikolojilerinin ilk adımları akılda kalmak ve markalaşmaktır,
birazda öyle düşünün...
manisa-mt geliyo, kim ne derse desin
bu grupta benim için cok degerli insanlar var, bazilariyla tanismadim ama eminim ki onlarda oyledir...
Merhaba,
Manisalı dostlarımızın bazıları ile tanışmak nasip oldu fakat oradaki dostların daha fazla olduğundan eminim ne yazıkki son toplantınıza gelemedim/dik. Bir sonrakine geleceğiz nasip olursa.
Lodos kardeş, ilk logo bayağı hoş olmuş ben oyumu ondan yana kullanıyorum.
Selamlar ve görüşmek tanışmak üzere.
Özer
sercan kapımız her zaman açık biliyorsun, tekrar söylememe gerek yok...sen bizim dostumuz değil kardeşimizsin(en azından benim .gürkay'ın,ferhat'ın)
özer dostum , bir sonraki toplantımız pazar günü (ama bizim toplantılarımız biraz farklı oluyo çalgılı çengili )
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)