serkan abi haftaya pazar yapalım mangalı..bnm hanımda gelicek haftaya,,muhteşem bi gölet partisi yapalım emi???*
serkan abi haftaya pazar yapalım mangalı..bnm hanımda gelicek haftaya,,muhteşem bi gölet partisi yapalım emi???*
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ooo kankaaaa yenge geliyorrr demek
gözünnn aydınnn
18 pazarrrr ne dersinizzz
23-24 ü ben yokuummmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ayıpsınız...mangal dedinizmi akan sular durur
hava müsait olur inşallah tadı çıksın (gerçi küresel ısınma sayesinde bahar gibi bi kış yaşıyoruzda neyse )
iskide alsın gelsin yengeyi ,ben alırım,özlem banko ,kemalciğimi unutmayalım
gürkay kıldır yündür ama hanımı alıp oda gelir
şöyle ailece ( büyük bi aile oldu bu ) bi eğlenelim
bu arada MANİSA grubunun logo ve stiker çalışmalarını başlattım mecit müjdeeee
mangal olayında tasarım aşamasındaki logoların örneklerinide getiririm hep beraber hangisinin olacağına ne gibi değişiklikler olacağına karar veririz...
biri bizi durdursuuuun
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hobaaaa
haftaya pazar mangallllll
kimm tutar manisa mtyii
kışın böleyse yaza daha da coşar bu manisalılarrr
bu topiciği açmak senin ellerinden öper serkann
stickerlarıda merakkkk ediyorummmmm
kemali unutmayınn heeee
çok sakin çocuk zaten kaynamasın arada
ya siz gene ne yaramazlıklar yapıyosunuz bakayım? mangal falan. ulen iyi ki iki gün nete girmedik yav. valla neti gücellemediğim zaman konuları kaçırıyorum. bu ne hız. tamam tamam. yapalım şööleeee bi mangal sefasıı. havalar zaten öle aman aman soğukta değil. aslında kar yağsaydı daha keyifli olurdu diyorum. şölee lapa lapa. değil mi?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Serkan Abİ 3. Logo Benden GeÇerlİ Notu Aldi..bendemİ Bİraz ÇaliŞsam Acaba Logo Üzerİnde...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ooohh manisa mt duramıyo yerinde anlaşılan. Pazar günü bir aksilik olmassa bende varım mangal partisinde.
Serkan eline sağlık güzel olmuş ilk çalışmalar bence 5. daha güzel derim. Mangal dumanı altında görüşmek üzere...
ABİ LOGOLAR İYİ OLMUS ARTIK SIZ BÜYÜMÜZ OLDUNUZ İCİN BİZE BİSEY DÜSMEZ SİZ EN DOGRUSUNU YAPIN ARTIK
[QUOTE=FAVORİİ;570396]aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffff
inal sende gelıyosun mangala diymi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Üçüncü logo güzel. Üzerinde bazı oynamalar yapabiliriz.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
bu çalışmalar tam bi fikir birliği ve herkezin ortak olurunu (manisa grubu) aldıktan sonra kesinleşecek zaten pazar biraraya geldiğimizde uzun uzun konuşuruz...
olmadı profesyonel yardım da alabiliriz şirketin bizim reklam tasarım elemanlarından , şimdilik biz neler yapabiliriz kendi imkanlarımız ile bi görelim bakalım
serkan kardeşim 3.logo iyi olmuş.5.fena değil..
3. logo sonradan eklendi snaırım bence de en ii si ooo
acaba ona biraz renk katsak nasıl olur
hani canlı şeyler daha çoook dikkat çeker ya
bu arada pazar +1 olabilir ama henüz belirsizzzsüpriz artıkkk
allaahhhh
eniştedemi geliyoo???
özlem coştuuuuuuuu
millleeeettt...
senin beğendiğin logoda renklendirme yapabiliriz tabii
biraz çalışayım üzerinde
bi aksilik olmazsa kıl yün gürkay yani bende geliyorum gerçi rejime girdim ama kardeşlerim için bozarız bi gün be zaten içim kıyıldı pazara kadar yaşarsam görüşürüz
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)