slm arkadaşlar ve mecıt kardeş nerlerdesınız yıne bışıler karıştırıyorsun galıba mecıt sesın solugun kesıldı yenı grubun nasıl gıdıyo duydum kı çıg gıbı buyuyormuşsunuz sevındım ınankı ama bır cuma toplantıya katılda bı goruşelım senınle yaramaz cocuk optm senı kendıne ıyı bak
slm.kendini genç hissedenler
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaslar gezi organizasyonu ile ilgili bazi onemli degisiklikler yaptim lutfen okuyunuz...http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...si-t27111.html
sevgiyle kalin...
p.s: Manisa ve Akhisardan gelecek arkadaslarla nerede bulusalim...
1) karsiyaka ya gelecek olanlar kimler?
2) Menemen de mi bulusacagiz?
3) Bergama catisi mi?
4) size neresi daha uygun?
duyurularda ki basliga bunlari belirtirseniz sevinirim, saglikli bi organizasyon icin gerekli...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ferhat buradan cbr ile çıkacağız...
gürkay abine artçı olacaksın akhisar'dan sonra, bergama çatımında da izmirden gelenler ile buluşacağız
tabii işletmenin bizim iş durumlarını ayarlar isek :( olmaz ise biraz geç çıkacağız
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
iskender de arıza var
biraz rahatsız(büyük geçmiş olsun kardeşime)
gelemeyebilir gibi geziye
artık bakacağız son durumuna
havada bozacak gibi çok soğuk ve yağmur olmazsa gideceğiz artık
favori ve lodos kardeşlerim karda yağsa ben bu geziye gidecem
ama sizleri bilmem
hem delikanlı adam kıvırmaz
birileri bana diyodu ama
yabadaba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum. manisadaki son toplantıdan bu yana rahatsızım. bugün doktorumla görüştüm. yarın bana 20 gün rapor yazacak. ayvalıkta aranızda olamayacağım. sizlerden özür diliyorum. eminim çok eğleneceksiniz.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
geçmiş olsun iskender
salgın var bu ara dikkat edin arkadaşlar kendinize
özelliklede çocuklarınıza!!
sanırım sergi dolayısıyla bende katılamayacağım
geç bitecek
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
mert akıllanmadın gittin
millet gezer tozar sen karşıdan bakarsın
iyileş lem bir an önce
teker çevirelim ,beraber yol yapalım biraz
daha makineleri modifiye edicez dakara katılacaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)