iski işi başka yerlere taşıma
iski işi başka yerlere taşıma
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
asil aramıza hoş geldin,,çok ama çok doğru bir secim yaptın...umarım ailemize çabuk alışırsın,,sen gelde türkiyeye ayarlarız herşeyi takma kafana...
bu arada okuduğum okuldan bir motor sevdalısı arkadaşımın bu aileye katılması benide mutlu etti arkdaşlarrrr...
iskender abi,,şimdi kafam takıldı;;bu bizim serkan abinin "bi grubumuz var"derken ,,neyi anlatmak istedi???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
walla bayan kullanıcıları toplama olayı çookk güüzel hatta
forumda da bi topic açılabilir
çoook da güzel olur
ii akıl etmişsin asil
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
niye bukadar az bayan var anlayamiyorum ya arkadaslar.4 senedir ugrasiyorum en fazla 3 kisiye aldirabildim motor..cc si az olsun ama olsun artik su manisa trafiginde renk.. msnimi vereyim hemen unutmadan asilozbay@hotmail.com
bu arada arkadaslar bana ikinci el racing piyasasi hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olucam..yada sifir racinglerde taksit olayi varmi..
sen geldiğin zaman bul mecit'i düşündüğün ikinci el bi racing ise yardımcı olur sana
ancak sıfır almaya karar verirsen taksit seçenekleri kampanyaları olan motosiklet markaları var(tavsiyem honda,yamaha veya suzuki) almandır.
ayrıca grubumuz toplantılarına eşlerimiz ile katılıyoruz.
tamamen bir aile ortamı ;aksine zaten izin vermiyoruz, vermiyeceğiz de
yani bereber biner gezersiniz
tanışmak kaynaşmak dileği ile
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
valla mecitim, ben de anlamadım serkanın işlerini. sırf bu iş için telden aradı beni. konuşmaya dilim varmıyor artık. sopa yemeyelim sonra.
ayrıca asilozbay arkadaşım, aramıza hoşgeldin.bende bir race kullanıcısı olarak sana elimden gelen yardımı yaparım. sen hele bir gel türkiyeye.
ayrıca siz bayanların katılımıyla bu camiaya olan saygı gün geçtikçe artacak. buna inan.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
asil 5 aydır manisadayım ama şu daracık çevremde en az 2 arkadaşım var motosiklet almayı isteyen bi de ben tabii.
ama malum herkesin maddi durumu aynı değil
bazen arzular istekler hayalden öteye geçemiyor
ya da uygun zaman oluşana kadar erteleniyor
HAKLISIN TABI MADDI DURUM COK ONEMLI..BENDE SUAN BUTUN PARAMI BURDA DIL KURSLARINA HARCADIM AILEMDENDE MOTOR PARSI ISTIYECEK YUZUM YOK DOGRUSU.AMA ISTE ELIMDE DEGIL RUYALARIMA KADAR GIRIYO SU MOTOR.UMARIM YAZA KADAR BIRIKTIREBILIRIM BURDA PARA VE ALIRIM..BU ARADA ASYA 150 T YI SATIYORUM PIYASAYI BILEN ARKADASLAR KACA SATAYIM SIZCE? 2005 MODEL YENIDEN FARKI YOK ZATEN BAYAN KULLANICILARININ FARKI HERALDE BUDA ALMAK ISTEYEN VARSA SATIYRUM HEMEN? bu arada honda icin umarim yardim edersiniz manisali arkadaslar...
mecit, iskender, serkan abi ilgilenecektir2. el fiyatları hiç bilmediğim için bir yorum yapamıyorum
ne almayı planlıyorsun
Honda Cbr 600 F
MANİSA Grubu ilk toplantısını dün akşam AYN-I ALİ gibi tarihi değeri olan bi mekanda İZMİR'li dostlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi gelen emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederiz.
ARKADAŞLAR bu arada 27 ocak ayvalık gezisi var (duyurular bölümünde topik açıldı) elleri görelim kimler katılıyor...
Manisa Gurubu merhaba Ben Erkan Doğma Büyüme Manisa lıyım. 1999 dan beri Motor kullanıyorum. Şu an Mesleğim gereği (Makine Öğretmeniyim) Soma da ikamet ediyorum. Ctesi-Pazarları Manisa ya geldiğimde arkadaşlar ile tanışmak isterim .
Erkan TURKKAN
Yamaha XJR 1200 Cafe
MANİSA
valla actim topigi, ister gelin istemezseniz yine gelin
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i....html?p=553660
MECCIIITTT UYUMA MECIIITTTT....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
dostum bizde akhisar'da yız toplantılarımız genelde çarşamba akşamı oluyor iki haftada bir, daha önce cuma akşamları idi ama şimdilik böyle uygun gördük (katılım çok olması için)
şubatın 11 inde bi gezi programımız var (kesin olmamak ile beraber) manisa grubu olarak düzenleyeceğimiz.
ayrıca 27 sindeki geziyede beraber bir kaç motor gidebiliriz .
dostlarım,,iş dolasıyla uludağa gidiyorum...1 hafta sonra görüşmek üzere,,kendinize çok iyi bakın..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
kardeşim güle güle
kankacım ii yolculuklar
karda yok uludağın ne tadı olur ama neyse
iyi yolculuklar mecit. geziye kadar dön. bekliyoruz.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)