hoşbulduk abi saol
hoşbulduk abi saol
merhaba arkadaşlar,bu siteyi arada sırada takip ediyordum,sonunda üye olmaya karar verdim,ismim Anıl,Ege üniversitesinde çalışıyorum,Manisada yaşıyorum,Aprilia scooter'ım var,motor kullanmak benim için büyük zevk yaz kış demem,yağmur çamur herzaman motor kullanırım ama motorlar hakkında hayalim olan birkaç model haricinde bilgim yok,şu sıralar biraz daha hızlanmak istiyorum Gilera Runner 180 arıyorum izmirde birtane buldum yakın çevrenizde satılık varsa bakabilirim(sanırım manisada sadece karaköyde 1 tane runner vardı başkada görmedim)
Benim için otomobiller tutku ve hastalık,bu hastalık yüzünden neredeyse bir araba parası daha harcadım (chip,dereceli eksantrik,header,egzos sitemi....) otomobiller kadar olmasada motor sevgim yüzünden Runner arıyorum(nedense scooterlara acayip merakım var) ve buna yurtdışından tuning parçaları getirmeyi düşünüyorum,bu konuda uzman olduk çünkü bizim manisada toplandığımız bir otomobil grubumuz var,cuma akşamları dürümss'ün orada buluşuyoruz,arada siz misiniz bilmiyorum ama 6-7 motorlu bir grup sanayi içinde buluşuyor,çıkışta görüyoruz,bende bunun üzerine manisada motorcuların buluştuğu forumu aradım burayı buldum amacım sizin buluşmalarınıza katılmak ve yeni arkadaşlar edinmek,yakın zamanda tanışmak üzere,hepinizin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun...
öncelikle hoşgeldin ben çok gezerim mutlaka görmüşüzdür birbirimizi evet cuma akşamları dürümss,ün önünde toplanıyosunuz mutlaka birbirmizi görmüşüzdür ama güzel arabalar var orda arkadaşlarla çok oturmuşuzdur çiftlik parkında hep bakıyordum size neler konuşuyosunuz orda mrk ettim neyse kib görüşmek üzere
bizim belli bir grubumuz var,hepimiz samimi arkadaşız,haftada bir buluştuğumuz için hasret gideriyoruz,otomobil muhabbeti yapıyoruz,gecenin ilerleyen saatlerindede kalkış düzenliyoruz..
güzel
tabii iki teker tutkusu biraz daha özgürlük vaadediyor ama otomobil bizimde hayatımızda vazgeçilmez senide bekleriz astral...
scream senide bir dahaki toplantımızda görmek isteriz...
inş abi
cuma günü izmire gelip bizleri yalnız bırakmayan dostlara çok teşekkürler. sizleri aramızda görmek güzeldi.
murat kardeşim ne demek
senin gibi bi dostum var, artık sırf bu yüzden bile oraya kadar geliriz
sağolasın dostum. sizlerle tanışmak güzeldi. bundan sonra çok görüşeceğiz inşallah
kanka naber beee???cuma bi akisilik olmazsa bende gidebilirim izmire toplantıya,,ama kesin değil....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ooo kanka iidir nolsun
kanka önce başka bir toplantıya uğrıcam alanla ilgili
sonra mt ye geçicem
sen ayarlada gel toplantıdan sonra kafa dağıtalım acık
izmir gecelerinde ii alıştım ben bu hafta
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hooops ne oluyor oradaaaa dostlar çengiyemi gidiyor toplantı ne zaman yapıyoruz siz ondan haber verin bakalım ...
iii alıştınız gezip tozmaya
way way ii alışmışız gezip tozmaya
dostlar fasıla gidiyor sen uyu orada
hem biz daha çok kapışmaya alıştık ya neyse
2 gün önce ne zaman toplanıyoruz sizinkilere ne zaman uygun dedik
aceleci yaptın
şimdi de toplantıdan haber edin diyorsun tıcckkkk tıcckkk hiç yakıştıramadım
akhisar grubuna ne zaman uygun?
yalnız bu hafta sonu demeyin
çanakkaledeyim seminerde!!
bizde centilmenlik dizboyu biliyorsun
şaka bir yana ...
özlem tarihi sen belirle biz uyalım ne dersin
ya bana her zaman uygun sadece bu haftasonu işim var
mecit genelde haftasonları burada olmuyor biliyorsun
o yüzden sanırım haftaiçi daha uygun
bu hafta içi herkesin duyabilmesi için zor olur
gelecek hafta çrş akşamı (17.01.07) 20.00 ne dersiniz
ama tek ricam merkezde bir yerde olsun
bix yada mesir değil
beni çok kasıyor şehir dışı.
şimcik neresi var diyeceksin
aklımdan aynı ali geçti miss gibi sultan çayı içeriz içimiz ısınır
manisalı arkadaşlar bulsun yeride
ben geleli daha kaç ay oldu ki abi
heeçç bi yer bilmiyorum
tarih ve saat uyarsa sizede
uygun bir başlıkla duyuralım
iyi iyi gezin bakalım bede ist geziyorum
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
özlem bu şeref sana ait ...
aç bakalım topiği duyurular bölümünde bide katılımcı listesi düzenle...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ekleyin beni en başa. ne işim var benim izmirde yav. bazen kızıyorum kendime.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)