Havalar iyi olursa 27 Ocak pazar günü ufak bir piknik ve gezinti düşünüyorum.Etkinlik olursa manisa/merkezde katılabilecek olan varmı?
Havalar iyi olursa 27 Ocak pazar günü ufak bir piknik ve gezinti düşünüyorum.Etkinlik olursa manisa/merkezde katılabilecek olan varmı?
Manisa merkezden ben varım.gezi-piknik her türlü etkinliğe gelmeye çalışırım.irtibatı koparmayacağımız şekilde aktif olarak etkinlikler yapsak iyi olur
Merhabalar, merkezden bende varım.Her etkinliğe katılamayabilirim ancak tanışma-buluşma gezi olursa katılmaya çalışırım.
Bu hafta sonu havalar güzel bir etkinlik yapsak olur mu?
merhaba arkadaşlar bende manisadan ömer kurel ufak bi motorcu çevrem var apaçi değiliz emin olun ;) yaz geldi ufak tefek gezilere gitmek istiyorum kalabalık bir şekilde ben bi tanışma düzenliyelim isterim bu benim facebook adresim ekleyin ve tanıtın kendinizi https://www.facebook.com/kurelomer?ref=tn_tnmn az az da olsu damlaya damla ya göl olur sonuçta
@fantim Öncelikle aramıza hoşgedin faceden istek gönderdim kabul edersin artık.Ramazan bayramından sonra izmir eski foça ve yeni foça arası bir etkinlik düzenleyelim diyorum.
olur arkdaşım ama şuan motorsuzum bayramdan sonra düşünüyorum almayı aldığım gibi sana ulaşırım bir kaç kişi daha toplaya bilirsek iyi olur
aleyküm selam hoş geldin kardeş
hadi kış gelmeden son anlarımız tık yok mu kimse de gezi piknik bişeyler yapalım
harbiden ölmüş burası hadi la ses verin acıkta olsa
Cuma akşamı hüseyin tarıverdi adına kortej yaptık tarzan kulubu ile
evet cuma akşamı karaköyden geçerken gördüm sizi başı chopper çekiyodu sanırım
Bir mt-il uyanıyor mu yoksa?
Ben de okulum için ankaradayım ama aile falan manisada, aktifleşirseniz yazın yüzgöz oluruz
ah ah umurcan ben ne uğraştım burayı ayaklandırayım diye kimsede tık yok herkez kendi için uğraşıyo gruplaşmalar çok kopuk manisada
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)