s.a bende manisa kırkağaçtan her türlü etkinliğe varım Balıkesir erdek festivallerine gitmek için toplnabilirz bu grubun başkanı kim
s.a bende manisa kırkağaçtan her türlü etkinliğe varım Balıkesir erdek festivallerine gitmek için toplnabilirz bu grubun başkanı kim
S.a bende manisa merkezden motorumu alır almaz aranızdayımm..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
as hoş geldin
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
manisalı arkadaşlar burdamısınızzzz
Merhaba arkadaşlar,
Bursa'dayım. Manisa'ya gelip (Merkez, Salihli, Turgutlu, Akhisar) ikinci el Modenas almak istiyorum.
Bilgi verebilecek, beni yönlendirebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?
Dostlar Bayram da Manisadayım. Varmı aktivite gezi falan filan ?
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
bende Manisa uyandı sandım peh
yine tık yok
arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
yatağana gidemem bütlerim var fakat hafta sonu pazar günü tvs apache kulanıcılırıyla izmride buluşmayı planlıyoruz gezeceğiz kimler manisadan izmire gelir gençler pazar günü bu hafta ?? ben kırkağaçlıyım gitmeyi düşünüyorum var mı benle gelecek çılgın motorcular ?
varmı yatağan yoluna düşecek
Alaşehirden ben varım.
Burlar yeni yeni kuruluyor herhalde.
Yazları kısıtlı zamanlarda ben de uncubozköydeyim
Lakin Kayseriliyim Evet her MT-[şehir] sayfasına el atacağım hayırlısıyla
Heil Spellcheck
Ancak toparlanıyor gibi olunca
Neyse öğrencilik bitmez de yazın bi ara versin tanışmak ve beraber yol yapmak dileğiyle kendinize iyi bakınız
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)