Her haftasonu bandırma manisa yapıyorum..Memleketi özlediğimdenFaaliyetlerden haberim olursa katılmak isterim.Mehmet ÖÇAL.Tekrar herkese merhaba
Her haftasonu bandırma manisa yapıyorum..Memleketi özlediğimdenFaaliyetlerden haberim olursa katılmak isterim.Mehmet ÖÇAL.Tekrar herkese merhaba
detayları açıklanmayan, 1. Manisa Motosiklet Festivali.. 8-9-10-11 Eylül tarihlerinde; Spil Dağı At Alanı mevkiinde yapılacaktır. Araştırdığım kadarıyla bazı bilgiler edindim: Festival alanında çadır kampı kurulacak, Rock Grubu ve sanatçılar sahne alacak, çeşitli yarışmalar yapılacak dereceye girenlere il gençlik spor müdürlüğü adına çeşitli hediyeler verilecektir..
:cat: [B][COLOR="#696969"]Başının Değeri Ne İse, Kaskının ki de o'dur..[/COLOR] [/B] :cat:
[B][U][COLOR="#FF0000"]Hiç Bişey Olmaz Diyen Sürücüden Uzak Dur![/COLOR][/U][/B] :rendeer:
[COLOR="#0000CD"]~Mustafa Sever 0.537.861.68.93 #[/COLOR]
Biz de Turgutlu 'dan 2-3 arkadaş 11 Eylül pazar günü spil'de olacağız. inşaallah yapılacak olan aktivitelere yetişiriz....Yakın çevremizden motorcu arkadaşların katılımlarını bekliyoruz.
bende manisa somadan üzeyir bu gurubu takip ediyorum inş. etkinliklere katılabilme şansına sahip olurum işten dolayı fazla vaktim olmuyorda
manisa merkez,çağrı...slmlar
ESkıden cok eskıden MANİSA mT tutulmuyoduu şimdii emeklı oldu herkes ah ah nerde o gun ler
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Bende bundan sonra takipçisiyim bu konunun. sezonu kaçırdık ama olsun ömrümüz varsa bir daha ki sezona katılırız etkinliklere.
bende akhisar ama bizim manisalılar'da tık yok
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
http://marsiyasvipworld.com/portal/ yatağan motosiklet festivalini düzenleyen abilerimiz yeni bir grup kurdular...herkesi bekleriz...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Birçok motosiklet tutkununun olduğu bir kentin topiği çok sessiz.
'' Yaşam; çok zalim bir öğretmendir,
Önce sınav yapar, sonra dersi verir. ''
selam.yavaş gidelim kasktakalım.
arkdaşalr manisa ilinden bu sabah mt üyelerimizden freeagles adlı üyenin motoru çalınmıştır
http://www.motosiklet.net/forum/cali...ml#post2614758
s.a manisa
Alaşehirden üyemiz varmı mt de.Yakın bir zamanda içerisinde iş-ziyaret-vs maksatlı alaşehire geleceğim,alaşehirli dostlarımla tanışmak isterim.
slm ben salihliliyim salihli gurubu varmı
ismim Murat esnafım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
anlaşıldı Manisa'da tık yok
manisa suskunlar şehri Galibaa
İyi geceler beyler 2.500-3.5000 arası en düşük 2006 model yamaha ybr 125 ile honda cbf 150 arıyorum temiz az km'de bakımlı sorunsuz satanlar mesaj atarlarsa sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)