Herkesin Yeni Yılda Sağlık,Para,Şans,Huzur,Sevgi ve Benzeri Güzel Tatları Doyasıya Yaşaması Dileğiyle
Herkesin Yeni Yılda Sağlık,Para,Şans,Huzur,Sevgi ve Benzeri Güzel Tatları Doyasıya Yaşaması Dileğiyle
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
merhaba sevgili manisalı arkadaşlar...sizlerin arasına katılmaktan mutluluk duyuyorumm...
arkadaşlar ..spil dağında şu anda kar varmı..bilgisi olan yazarsa sevinirim....
by K@d@k@L
Arkadaşlar,
Manisa Merkez'de yedek parça-aksesuar alışveriş için gittiğiniz yerler hakkında bilgi verir misiniz? Benim bildiğim yerler İzmir-Bursa Sürat Yolu üzerindeki Dağlılar ve Motor Dünyası, bunların dışında öneriniz var mı?
Sipil'de Manisa şehir merkezinden göründüğü kadarıyla kar yok, ama daha yukarıdaki durumu bilemiyorum. Bu arada son iki gündür Manisa'da hava açık-güneşli, fakat felaket bir soğuk var.
merhaba manisada sanayide motorcy rıdvan ilk sırada ves'in olduğu tarafta ne gibi şeyler aradığını söylersen daha detaylı yardımcı olabilirim
yolun nasıl olduğuna değil,nereye gittiğime değil altımda ne olduğuna bakarım...
slm salihliden halil ybr 125 her turlu geziye katilirim.
slm turgutludan şerafettin bende honda cg 125 es
Alayına İsyan...
slm arkadaşlar ben manisadan
Selam Şentürk. Motosiklet.net'e ve Manisa-MT'ye hoşgeldin.
Selam arkadaslar ben Korcan aranıza yeni katıldım. Celal bayar'da inşaat mühendisliği okuyorum. Manisalı arkadaslarla bulusup gorusmekten zevk duyarım. yeni manisalı sayılırım
itfayenin arkasında evim var ögrenci evi olmasına karşın cok konforludur çay içmeye beklerim
mrb arkalar
bilac kardeşim manisanın neresindensin merkezdemi ?
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Akhisarlı hemşeriniz sizlere iyi günler diler..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
iyi günler Serdarmert
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
hıh işte tam olarak bende sana ona benzer bişey soracaqtım aksuardır veya parçadır Manisanın neresinde bulunuyor ben Lastik bakıyorum
Tüm arkadaşlara selamlar.
Manisa da ne yazık ki çok fazla alternatif yok aksesuar,yedek parça vb.
Hiç bir firmayı asla kötülemek istemem, ancak geçen yıl 200 liraya satın aldığım mont için bana bıraktıkları son fiyat 250 liraydı. Bende 50 liralık fark karşılığında int üzerinden temin etmiştim.
Eğer gerçekten varsa bildiğiniz makul mağazalar tercihimiz elbette hemşerilerimiz olur. Bu arada yarın ki yarışa gidicek olanlar var mı?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Yarışada gidemediq ama yolda gidenleri çoq gördüm baya bi kalabaklıtı sanırım
bu durumda parça alımları için izmir şart gözüküyor gibi geldi
cümleten selamın aleyküm ben borç harç bir yamah ybr almak istiyorum manisa soma da akrabalarım var onlar manisa da ybr ler uygun fiyat diyorlar ama soma küçük yer olduğu için pek satan yok eğer 1,500 tl civarı temiz sorunsuz satılık ybr varsa yada öğrenirseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim emrah_umut33@hotmail.com msn adresim bu
dostum ben somalıyım ama dedigin fiyatlara burada ybr bulamazsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)