merhaba arkadaşlar ben manisa akhisardan çapırcı arkadaşlarla tanışmak isterim
merhaba arkadaşlar ben manisa akhisardan çapırcı arkadaşlarla tanışmak isterim
sinek avlıyo manısa mt :D
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Slm millet bende MANİSA***ALAŞEHİRLİYİM***motorun piride direksiyonun kralıda manisadan çıkar bende yolların kabadayısı JAWA350cc var tam bir façalı motordur...hepinizle tanışmak dileğiyle esen kalın...
selam arkadaşlar manisa mt ye +1
By kaptanh, shot with KENOX S630 / Samsung S630 at 2009-10-25
mesela böyle bir şey olabilir.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Salihlili varsa özel selamlar....1 ay sonra Salihlideyim...Stadın orda bi roma dondurması ısmarlarım...veya garajın karşısında sobacıların yanında küfte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evet arkadaşlar bu yarışta olduğu gibi bir mâni çıkmadığı sürece kenan'ı izlemeye de gitmeyi düşünüyorum. Gelmeyi düşünen arkadaşlar olursa hep birlikte gidebiliriz
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Bu kez görüşürüz inş ;) Pazar günü epey bakındım ancak sadece bir kaç arkadaşla karşılaşabildim
KADir ZEngin
bak canım çekti bende çok severim salihli köftesini. hoş ben her memleketin köftesini sevdiğimi farkettim. tekirdağ, inegöl, salihli, manisa, tire farketmiyor hepsi güzel. eee gidecez mi köfte yemeğe?
cumartesi değil ama pazar günü nasipse pistteyim. çoğunlukla kafeteryada olurum. elinde lacivert çay fincanı olanlara dikkat et birisi kesin benimdir diğeri de hasan gelince bizi bu şekilde kolayca bulabilirsin
Selamlar..
Bende Manisa-Akhisar lıyım. Ankarada yaşıyorum.. Herkese selamlar... Sevgiler....
Merkezden sevgiler selamlar 45 merkez honda cbf 150 hondacılar görelim sizleri...
Tüm mt ailesinin olduğu gibi Manisa'lı arkdaşlarımızın dabayramını kutlar, neşe dolu bir bayram geçirmelerini dilerim.
Metehan kusura bakma msjı yeni okudum ama resimler burdaydı.
7-8 Kasım 09 İzmir Pınarbaşı fotoları
KADir ZEngin
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
OOO Donmuş Manisa MT topraklarım nerelerdesiniz canlanın..
-----__________________________________________________ ___ ölmüş.............
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bende salihliden ali bende de regal raptor 250-9 cc var manisalı motorcular olarak hep beraber organize olup manisamızda motorculuğu bir kültür havasında yaşatalım belki etkinlik yapılıyor olabilir ama ben daha yeni katıldığım için aranıza kusuruma bakmayın mail adresim Tuningci__salihlili@hotmail.com ekleyelim birbirimizi tanışıp gezelim ...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)