bitmiş bunlar BİTMİŞ ateşlemek lazım KA takımı hazır olun
bitmiş bunlar BİTMİŞ ateşlemek lazım KA takımı hazır olun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
evet dostlarım,,o gün geldi çattı,,cumartesi günü kısmetse huzurlarınızdan ayrılıyorum,amerikaya gidiyorum..gitmeden bir daha giremem sanırım,,HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN,,izmirli dostlarımdan burayı takip edenlerde hakkınızı helal edin.
SERKAN abi,GÜRKAY abi sizleri seviyorum,,vatan size emanet,,hakkınız çok üzerimde,,ALLAHA EMANET. :(
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
bu amerika gezisi ne kadar sürecek bakarsın bir çevirir geliriz yanına birde amerika görelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mecit !
ulen hani yanımıza gelecektin ?
neyse geldiğinde hesabını sorarım
sağsalim git gel kardeşim Allah işini gücünü rastgetirsin biz hep burda bekliyor olacağız
yaşasın motosiklet.net kardeşliği
site sayesinde pırlanta gibi birçok kişi ile tanışma fıratı buldum
fazla siteyi takip edemesemde gözüm üzerinizde
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sakallı yaşıyor haberiniz olsunn orlandoda kesifte
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
arkadaslar manisa devlet hastanesinde yatmakta olan bi yakınımız için acil b rh negatif kana ihtiyacımız vardır.verebilecek arkadaşların mesaj yollaması rica olunur...
selamlar manisa mt
aleyküm selam
ben yeni üyelerden murat
salihli de oturuyorum
ziraat mühendisiyim
kendime ait KORDON TARIM isminde zirai ilaç bayiliği yapıyorum
dün yani 15.07.2009 da 90 model honda c 90 ımı sattım
bugün
mondial 125ukt almayı düşünüyorum
sizce uygun mu_?
tüm arkadaşlara slmlar
kardeşim neden tercihini çinden yana kullanıyosun bi honda yamaha filan alsaydın daha iyi olurdu bütçe kısıtlı galiba tvs apachede çok güzel motor dediğim gibi cbf 150 ybr 125 bunları tercih edebilirsin eğer paran varsa bunları al derim yok ben illa mondial alıcam diosan bilemem karar senin şimdiden hayırlısı olsun inşallah
Eski den bir Manisa MT vardı
Arkadaşlar 1-2 yıl öncesi ne güzel etkinlikler organize eden bir grup vardı motormuz yoktu imrenerek izlerdik motorumuz oldu organizasyonlar durdu
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Manisa merkezde oturuyorum.Şu anda motorum yok.ama dün bir honda bayisine gittim.CBR 125 araştırmalarım sonucunda almaya karar verdiğim motor.bayinin elinde 2007 repsol varmış.sizce nasıl uygunmu birde tabi motorun boyutlarıyla kendi boyutlarımı karşılaştırıp duruyorum 3 gündür. bana şu motor konusunda bi yardımcı olurmusunuz yoksa ben böyle giderse 1 yıl daha düşünürüm...
merkezdeki orduyamı gittin repsol var deilmi bana kalırsa biraz daha bekle kışa doğru yeni cbr lar gelicek gibi enjeksiyonlu tabi karar senin fiyatları karşılaştır 2007 le 2009 un arasında fiyat farkı yoksa 2009 unu al tabi karar senin nasıl istersen hayırlısı olsun.
evet merkezdekine gittim.Valla cevabını okudum ama cevap yazamamıştım.Bende vazgeçtim almaktan sanırım.CBR fotografada bakıyorum kaç gündür bana biraz küçük gibi.yani ne yapayım karar veremedim.Hani 2. el desek toplu param yok krediyle alacam çünkü.
turgutludaki orduya gelin cok guzel ilgileniyorlar
Doğrudur Umut İnş o günler çabuk gelir. Sağolasın tşkler
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
manisa mt selamlar. ne güzel bi yerdir orası spil dağının eteğinde çıkıcaksın tepeye püfür püfür , kıymetini bilin
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)