aynen ben varım toplaşmayaa,,hatta z.ovada,,gölette
aynen ben varım toplaşmayaa,,hatta z.ovada,,gölette
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ülen sen amerikaya gitmiyecekmisin ? nasıl toplaşacaksın
faruk bu arada takipteyiz bu aralar kardeşim,başka yöne yoğunlaştık kendi payıma.....uzun hikaye , bilen biliyor zaten
yolun düştükçe beklerim
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Merhaba arkadaşlar,
Umarım hepiniz sağlık ve afiyettesinizdir
Özledik sizleri..neler yapmaktasınız?
Mecit,
ABD yolcusu sun ha...allah sağ salim gidip ve gelmek nasip eder inşallah
Gezi mi yoksa eğitimin bir parçası mı?
Şu göleti bir tarif edin yav bakarsınız yloumuz oradan geçer fırsat olursa
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
hayırlı yolculuklar şimdiden mecit
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
gidiyorum ama dönmücem dostlarım,,hiççççççç niyetim yok..florida orlandoda,,WET'N WILD diye bir su parkında cankurtaran olarka çalışıcam.
izmir tayfası,,akhisara giderken,,benide burdan alın )
Hayırlı olsun kardeşim benim, Harika bir eğlnce merkezine gidiyorsun demekkine
Ammaaa ıslanmak neyse de yaban hayvanlara özellikle dikkat her an yem olabilirsin Manisa Kebabı
Ulen sen neren çıktın bırakta biz de bir kez bir aktiviteyi ilan edelim yav
Yemek dendimi sanki kokusunu alıyorsun hemen.. allah..allah..
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ne zaman toplanıyozzzz
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Mecit hayırlı olsun... Umarım gönlünden geçtiği gibi olur ordaki yaşantın.Lodos mu esiyor bana mı öyle geldi
Sağlıcakla kalın ...Kendinize mukayyet olun...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Akhisara 1-2,,akhisara 1-2
mecit kardeşim AKHİSAR drag lar konusunda biraz bilgi verirmisin bizden kimse varmı gelmemiz gereklimi heyecan varmı, biz küçük bir grup olarak orada olmayı düşünüyoruz kimi destekleyeceğiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
draglar bu sezonun ilk yarışı olucak,,çok çekişmeli ve kalabalık geçicek,,mutlaka gelin derim .
arkadaslar yakında salihlili olabilirim bi iş dolayısıyla izmire dönüş zor gibi.toplantılarınıza katılırım artık salihli ile manisa arası kaç km tahminen hiç bilmiyorum oraları.görüşmek üzere
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
merhaba salihli çok güzel bir ilçesidir manisanın manisa ya 75 km izmir e 90 km yani ne zaman istersen 1 saat te manisa yada izmir e gidebilirsin bu arada bende salihliden önce ahmetli de benzinciyim izmir yönünden geldiğinde girişte ilk petrol ofisi uğrarsan tanışırız sana bir çay ikram edebilirim
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
slm arkadaşlar tavşanlarrrrrrrrrrrr gelsinnnnnnnn oyoyoyyyyyyyyyyyyyyyy
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
İyi pazarlar Manisa..... Gerçi pazar da bitti....
İyi haftalar dileyim......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
uyumayın leyn.... ne drag kaldı ne pazar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bnde SAİD Alaşehirden
45Z9989
aloooo kotikler sıkı durun geliyor yakında bımba serkanım gölde su seviyesi nasıl acep ekibi topluyorum şöyle ailecek dostlarla uzun uzun oturak sohbet edek mangal yapak yaww
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)