[MT]Manisa bnde geldm bnde
[MT]Manisa bnde geldm bnde
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de ilk motosikletim olan YBR 125'imle aranıza katıldım.
Manisa'da motosikletimi güvenilir bir şekilde (elektrik aksamına ve diğer hassas yerlere zarar gelmeyecek şekilde) nerede ve kaça yıkatabilirim?
Yoksa kendim mi yıkasam? Zarar vermekten çekiniyorum.
Cevap veren arkadaşlara şimdiden ilgileri için çok teşekkür ederim.
Herkese saygılar...
Dostum motosikletin hayırlı olsun,güle güle kullan.
ilk olarak ,ister bisiklet olsun ister motosiklet olsun,kış ayları özellikle havalar rutubetli olduğundan fazla kirletmemeye ve dolayısı ile fazla yıkamamaya özen göstereceksin.Paslanmanın ve oksitlenmenin önüne daha oluşmadan geçmiş olursun
ikincisi,artık kireçli ve özellikle deniz suyundan uzak duracaksın.
üçüncüsü,kaliteli oto yıkama şampuanı(içine camsil karıştırabilirsin tavsiye ederim) ve yıkama süngeri ,tabiki kaliteli kurulama bezi kullan
böylece temiz su ve kaliteli şampuan artık bırakmayacak, kurulama bezide nemi en fazla şekilde alacaktır
basınçlı su tutma ,tutturma derim
ve mümkünse en az iki üç yıkamada bir zincirlerini ve hareketli eklem yerlerini yağla
karbüratöre su kaçmamasına özen göster elektrik aksamının (kabloların ve soketlerin)kurulandığından emin ol (bu bölgelere imkanın varsa basınçlı hava tutarak elin ulaşamadığı yerdeki nemide alabilirsin
keyifli sürüşler kardeşim.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ferhat olm bu burda yazılırmı...insan arka bacağından ayırır bir telefon eder.
hem senin makinayı böyle kullanmaya devam edersen ve sağlam kalırsa firma sana bedava motosiklet verecekmiş
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
abiiii sen firmaya benden çok slm sole benim makına ekmeni yedii görex tamam göveç yakın zaman da yiyiyoruz şimdiden afiyet şeker olsun misgibide koktu valla
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
manisa mtli kardeşlerm abilerm arkadaşlarım ben kocaeliden osman askerlik manisaya çıktı 1. er eğtm tugayı 27 sinde cuma günü saat 32 de oto gardayım
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
HOPP DEDİK YAAA,bu işlerin ben ta ..... emi,,başımı kaldıramıyom,,bir istanbuldayım bir ankarada,,haziran 13 te kısmetse amerikaya gidiyorum,,herşeyim hazır çok şükür..bu kırılan göveçte ne var çok merak ettim ha )))
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
SAYIN ARKADAŞLAR 05.04.2009 PAZAR GÜNÜ OSMANİYE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE DÜZENLENEDEN VE TÜRKİYE GENELİNDE OLAN; OLURSA ŞAYET YURT DIŞINDAN KATILIMLARLA GÜZEL Bİ GEZİMİZ OLACAKTIR VE AYRICA İLK YARDIM EĞİTİMİ KONUSUNDA BİLGİLER VERİLECETIR .SİZ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
TURUN AMACI ;
1: KASK TAKMANIN ÖNEMİ
2:İLK YARDIM
3:MOTORLARI FARK EDİN .. HAKKINDA OLACAKTIR VE YEMEKLİ OLACAKTIR.
SAAT:11:00
KATILIMCILARIN
BENİMLE İRTİBATA GECMESI ONEMLE DUYRULUR....
illedesen80@hotmail.com
trafiktescil@osmaniye.pol.tr ziyaretci defterine yazı yazmaları onemle duyrulur.
sen vur tavşanı,,ben gelcem aynen,,,
sLM manİSa Mt
FeRHaT (FAVORİ) hOş geLdıN kaRdESIm hAyRLı uĞuRlU oLSuN sAğ SğLiM aRamıZdAsIN
feRhaTım sEn gÜvEÇ yApıYOndA beNİ cAgırMıYOSuN AyIp eTTın kaRDesIN
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Arkadaslar Mesajımı Okudunuzmu? Hepinizi Bekliyoruz..
kardeşim hoşbulduk da yanlız şuan hayvanların yavrulama dönemı oldugu için sana söz veriyorum haziranın yada mayısın ortalarına doğru yedircem ben sana bir göveç eee tabikide serkan abimizzzz bıraz ustalığını ön pılana atmamız lazım oonun yeri pusuuuuuuuuuuuuuuuuuuu atmak
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
:????????????????
.................................................. .
::tutkuy::
ölmüşüz bitmişiz yahu..ne manisa kalmış,,nede mt'si :(((
burdan da öyle görünüyor,geçen seneye kadar sizi tutabilen yoktu ne oldu abi size
::tutkuy::
herkeslere selamlar.serkan abim bi ara bizim memlekette bi toplanak yaaaa uzun zaman oldu
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)