Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Manisa - MT]

REKLAM ALANI
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manisalı olmak yetmiyo anlaşılan bir de ahbap ve tanışıklık gerekiyor.Yenileri kimsenin taktığı yok gibi geldi size hayırlı olsun
    evet ahbap ve tanışık olmak gerekiyor ...gelirsen tanışır ahbap oluruz

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @lodos
    serkan abi bizde gelebilirmiyiz toplantınıza
    draglara geldik görüşemedik, bi daha geliriz sorun değil...görelim sizleri
    dostum ya biz çok eskidik izmir mt de tanıdığımız üç beş kişiden biride sensin hatta sen bile bana göre çok yenisin yada sen yeni değilsinde ben çok eskiyim ya neyse işte gırgırı geldinizmi yüzyüze yaparız ....zaten yazıyı gören manisa mt üyesi zırzoplar bi şekilde bana ulaşıp(buraya yazmıyo adamlar yaw)
    - abi bayram tatiline denk getirelim (çaya şekere doyalım ) dediler
    -tamam ulen sizimi kıracam dedim...

toplaşma MANİSA'da olacak
    Mecit toplantı mekanını yakında yazar buradan ,,,yer bellide neyse ben yerini tarif edemem şimdi
    zamanı daha sonra yazarım buradan, hazırlıklar başladı(biliyorsunuz top tüfek hazırlamadan savaşa gidilmez )

bizim toplaşmalar pek bi masraflı oluyo en zayıfları benim ,,,
    grubun ortalaması 110 kg

chatkut'um wallace'm ve diğerleri özledim len sizi
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Şttttt

Beni telleyin....
    Malum hep site hepsite olmuyo epeydir...
    A blessing with the hands

Motosikleti
    sattım...
    marko paşama can feda tellemek ne demek biz seninle anca dumanla haberleşiriz yosun tuttuk biz çömezlerin yanında eski kitabeler gibi duruyoruz...tabiii daha eskilerde var ama onlar mu medeniyeti gibi atlantis kıtası ile beraber battı neyse marko paşam yüzyüze yapacak çok geyik var burada bozuk para gibi harcamayalım ....telin de kalbinde açık olsun abim ...
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    slmin alykimmm
    abe nabayım klavyem 98 seenesınden berı aynı basmıyoo bazı tuşlarıı :D:D dermişimmmmmm :D

serkan abi (loodos) msn de bişiler yazmeşenn iletin geldı bana her zaman uyar garii okul bıttı ztn ne zaman yaparsak yapalım ben varım okiymi abii
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    sattım...
    tamam kemal ,,,talha'ya da haber ver...forumu takip etsin diğerleri ile cepten yada msn den zaten konuyu konuşup görüştük

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    slm mt ailesi nerlerdesiniz görüsemiyoruz hiç toplantı falan var herhalde güzel toplanmanız gerekır artık bizde ictimalarda toplan dur napalım ş:65 inşallah gelince görüşmek dileğiyle allaha emanet olun öpüldünüz kocaman
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Yuhh be favorinin şafak bile 65 olmuş ne zaman toplanıcaz ? şu sınav haftasını atlatalım ( takribi 2 hafta ) aliecek bi kucaklaşalım yaa
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    çok Güzel Bir Mekanda Toplanıcaz Arkadaşlar,,çay 50 Ykr,,deri Koltuklar,okey,tavla,tabu,iskambil,sinevizyon Ne Arasanız Var,,hatta Mekan Bize Tahsisli,,bizden Başka Kimse Olmayacak,,
    Ama Zaman Problemimiz Var,,bu Hafta Sonav Haftasıymış,,benimde Bgn Haberim Oldu,,malum Işlerden Okula Uğrayamıyorum..

Tarihi Size Ileticem Ne Olur Affedin.
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    sattım...
    mecit bayramın ikinci,üçüncü veya dördüncü gününe getirmeye çalış tarihi...hatta aramızda müzakere edelim tekrar ! herkese uygun tarih hangisi ise o tarih olsun katılım çok olsun izmir'den gelecek eski topraklar var ....eren yeni mekan açmış manisada bu arada ,,,yeni bilgim oldu hepimizi bekliyor bilginize...

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok Güzel Bir Mekanda Toplanıcaz Arkadaşlar,,çay 50 Ykr,,deri Koltuklar,okey,tavla,tabu,iskambil,sinevizyon Ne Arasanız Var,,hatta Mekan Bize Tahsisli,,bizden Başka Kimse Olmayacak,,
    Ama Zaman Problemimiz Var,,bu Hafta Sonav Haftasıymış,,benimde Bgn Haberim Oldu,,malum Işlerden Okula Uğrayamıyorum..

mecit abeee play station varmıı
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    sattım...
    Alıntı linkinpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mecit abeee play station varmıı
    playstation yokta ! sende arıza var
    ulen kerkenez playstation oynamayamı gideceksin o kadar yolu
    abilerini dostlarını görüp hasret gidermeyemi...
    (bu arada elinde güzel oyun varsa haberim olsun)

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şttttt

Beni telleyin....
    Malum hep site hepsite olmuyo epeydir...
    tamam paşam telleriz beraber de gazlarız yolları. bakalım kaç saatte gideceğiz manisaya çok merak ediyorum yeni bir rekor mu gelecek acaba?

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marko paşama can feda tellemek ne demek biz seninle anca dumanla haberleşiriz yosun tuttuk biz çömezlerin yanında eski kitabeler gibi duruyoruz...tabiii daha eskilerde var ama onlar mu medeniyeti gibi atlantis kıtası ile beraber battı neyse marko paşam yüzyüze yapacak çok geyik var burada bozuk para gibi harcamayalım ....telin de kalbinde açık olsun abim ...
    geyik mi dedin sen kardeşim

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kardeşim o fiyata çay kaldı mı yaw. süper olmuş

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    playstation yokta ! sende arıza var
    ulen kerkenez playstation oynamayamı gideceksin o kadar yolu
    abilerini dostlarını görüp hasret gidermeyemi...
    (bu arada elinde güzel oyun varsa haberim olsun)
    işte gençlik böyle serkanım alış artık bunlara playstation mış facebookmuş vs vs. nerde eski sorfalar muhabbetler beylerbeyi rokalar

Motosikleti
    sattım...
    murat benim hassasiyet duyduğum konuları biliyorsun ve bilerek yapıyorsun ... ama bunu acısını ben yüzyüze iken çıkaracağım kardeşim merak etme

Motosikleti
    yamaha crypton-r
    herkese slm.valla artık dediğiniz gibi hakkaten toplaşak baya ara verdik.(bu arada serkan abi kemal playstation dan falan anlamaz p sini bilmez)
    [COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    KLV-1000
    Bu Hafta çarşamba Uygunmudur Dostlar???
    Açayımmı Topiği,,buluşak Kaynaşak,,muhteşem ötesi Bir Mekan Buldum,,sizlerinde Beğeneceğine Eminim..

Motosikleti
    KLV-1000
    17 Aralık çarşamba Için Topiği Açıyorum,,en Kısa Zamanda...

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heyt be nostaljik oldum,
    MECİT yepyeni topik ile tekrar sahalarda,
    hasretle bekliyoruz topağını amcaoğlu.
    May The Force Be With You

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    17 aralık için şimdiden diyebilirim ki dersim var mecit. ya pazartesi aç ya cuma. diğer günler 22:30 da çıkıyorum ben.

Motosikleti
    sattım...
    cuma için aç mecit katılım olsun....dostları görelim.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    mecit cuma açabilirsen daha iyi olur hatta istersen MTmanisa ve MTizmir diye aç bizde orda yapalım toplantıyı
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler