en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
MANİSA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Sevgili Manisa MT ailesi, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar motorsuz motorculara motor, saçsız sürücülere saç, rejimdekilere kebap, kokoreçcilere enduro, sevgilisiz bekarlara hayatta başarılar diler hepinizi hasretle öperim.
herkesin geçmiş baramı kutlu olsun dostlar.....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Günaydın Manisa... Geçmiş bayramınız kutlu olsun... iyi haftalar, hayırlı işler...
1111
...Sergerdan...
MANİSA Mt noluyor yaf size kimseler yok kurudunuz bittiniz vallahi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Bekleeeee Favoriii bombaların patlamasına az kaldı Tüyoları veriyorum, İlk bomba İskender Abiden ikinciside benden olucak nasipse
Valla serKAn abi ile gürKAy abi hakkında bi duyum ulaşmadı elimizee..Dayımında güzel düşünceleri var gibi.. Zaman göstericek bakalım
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
selam ..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
SEess bir iki sesssszz bir kiii deneme kontrol....
Ulan bu ne sessizliktir be nerelerdesiniz yahuuu
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
az kaldı gelip ateşleyeceğiz,sadece ismimiz değişik olacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
isminizmi değişik olacak hayırdır chengis abi milliyetmi değiştirdiniz chengis değilde konstantin abi mi diyeceğiz
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ben de meraklandım doğrusu. Var bir şeyler ama. Hadi hayırlısı bakalım.
Ya ben bayram kutlaması yapmamışım. Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun emiiiii
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Manisalıları online yakalamışken sorayım dedim şimdi her ilçeniz güzide yerlerdir de bu ilçeleri merkezilik olsun canlılık olsun nasıl sıralama yapardınız hatta okulları biliyosanız daha iyi olur en kısa zamanda görüşmek üzere
1-akhisar
2-salihli
3-soma
4-demirci (aklına bile getirme)
5-saruhanlı(yakınından geçme)
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Merhaba Bende Demirci / borlu Kasabasındayım daha yeni foruma üyeyim tanıştığıma memnun oldum CUP motorlardan anlayan varsa lamSu13ym4n@hotmail.com ekleye biLirmi zahmet olmazsa bir iki soru sorucam
Mecit çok sağol Alaşehiri biliyorum az çok gümüşçayda teyzemler var ama selendi hakkında fikrim yok:S Orası da sapa biraz sanırım
Evet belifeless tercih yapcam fazla uzak sapa yerlere gitmek istemiyorum (Bu atamada hiç olmazsa ) Saruhanlı dan hep geçerdim trenle ama gitme fırsatım olmadı.Neyse merkezi yerlerden başlıcaz artık
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)