dayıcımm,,öyle bir yoğunumki anlatamam,,))
sanadaa ufak bi hesabımız kaldı çok ayıp oldu yaa...
ama kaç kere yollucaktım bizim çocukla,,sen uygun olmadı,,affet gare,,telafi etcez,,bi şişe fiskyle....
yap cengiz abi sen yap,,ayıp ettin..bizim motor yollu anasını satayım,,ustası gibi çok yol gördü bu alemde
satıyoruz portakalı,,belki şöyle şiddeti 1300 PAN'lama yaparız,,sesi oralar kadar duyulur..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit hayırlısı olsun kardeşim çok güzel anıların(anlarımız) oldu turuncu ile....helal malmış be ....ALLAH daha güzelini yakışıklısını nasip eder inşallah...ilk fırsatta görüşelim dostlar....bu arada havalar soğumaya başladı iki teker ile yol sevdam depreşti kahretmesin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Merhaba arkadaşlar,
siteye baya uzun bir süre önce üye olmuşum fakat girip incelememiştim. Hatta ilk başta ana başlığı gördüğümde manisa ekibine bile ihtimal vermemiştim, affedin Ben Merkez de oturuyorum Yamaha YBR 125'im var yalnız sadece yazları Manisa'da kullanıyorum, İzmir'de öğrenci olduğum için daha çok orada kullanıyorum. Adım Muharrem bu arada
hoş geldin muharrem..cuma günleri,,manisa motor sporları klübü olarak,,kartingte buluşuyoruz..buyur gel..
hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar ve şimdiden de iyi bayramlar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Bak sen şimdi anlıyorum nerde oluyor bu satışlar
Muharrem hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle
Serkan abi nasipse bayramda gelicez şeker (rk&blk&rk) yemeye
Hem İskender abininde önümüzdeki 10 yıl içinde almayı planladığı f650 liyide ıslatmış oluruz
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
bayramınız kutlu olsun MANİSALI dostlar KA zasız belasız nice bayramlara
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
chengis abi temenni ve iyi dileklerin için teşekkürler
umut ulen oyuncak bebek gibi kuruluyorum sana
gelecek bir yıl , on yıl , yüz yıl ve bin yıl için senin hakkında hiç hayırlı düşünmüyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar şimdiden bayramınızı kutlarım bayramda yollara dikkat ediniz ok somadan serkan algan
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
Hayırlı Bayramlar Abilerim,,kardeşlerim..hergün Motor Için Arıyolar Ama Daha Ciddi Bir Teklif Yapan Yok..
kimse portakaldan ayrılmanı istemiyor OLABİLİRMİ ?
CENGOMOTO
cengiz abi,,yaş 24 oldu,,8 yıldır bir fiil bindim motoraa,,kazasız belasız çok şükür,,tadında bırakmak lazım diye düşünüyorum,,zaten ilerde torunlara anlatıcak bir sürü anımız oldu motorlaa..
satalım gitsin yaa,,ben ayrılmak istiyorum artık..
alalım birtane dizel araba diye düşünüyorum..
sen daha iyisini bilirsin KA zasız belasız bırakabilmen güzel umarım aklına KA takımı girmemiştir
CENGOMOTO
bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
slm millet ramazan bayramınız mübarek olsun şafak demiş conı monı 119 bitmiyooooooooooooooooooooooooooookib allaha emanet olun iyibayramlar
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bayramınız kutlu olsun Manisa MT
...Sergerdan...
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)