merhaba arkadaşlar bende manisa merkezden burda olmak güzel
merhaba arkadaşlar bende manisa merkezden burda olmak güzel
roko_45 hoşgeldin kardeşim....
muratım görüşürüz bi ara elbet dostlar ile
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kardeşim senin ara dediğin hangi zaman birimindedir. Gün ay yıl kavramı sizin orda pek geçerli değil herhalde. Mars takvimimi sizinkisi jüpiter mi? Hangi ara ne zaman görüşeceğiz. Bak valla sinir olmaya başladım yavaş yavaş kuruluyorum. Geçen sene ramazanda da bir baskın yapmıştım bu sene de bir baskın yapabilirim. Bizim buralarda iftarlık güzel zeytinler bulamadım sizin oralarda var mıdır acep?
kardeşime her zaman var
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sağolun arkadaşlar h.b.
bugun mecit abimin doğm günü ama kendi piyasada yok
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
izmirde MECİTİ ağırladık en güzelinden misafir ettik siz orada organize olana kadar biz burada işi bitirdik LODOS,İSKENDER utanabilirsiniz bir kardeşinize bakamadınız orada
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
chengis abi ....adam(mecit) manisanın kazanovası ...MANİSA KAZAN o kepçe kuyruk kaldıran kuşu gibi nerde olduğu belli değil
35 saniye için bizde izmirde gördük zaten sonrasında gören yok
CENGOMOTO
mutlu yıllar mecittt geçmiş doğum günün kutlu olsunn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Selam ıyı Gcler Arkdaslar Ben Osmaniy Mt Den Serkan Kısmetse Bayram Sonu Manisaya Gelcem Sızlerle Tanısmak ısterım ...
DOSTLAR ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER DOĞUM GÜNÜ TEBRİKLERİNİZ İİÇİN,,DAHA YENİ GİREBİLDİM NETE VE YENİ GÖRDÜM..
SERKAN ABİ BURDA KAZANOVA FALAN YAZIP DURMA,,HANIM ARADA GİRİP OKUYOR,,AMAN MÜDÜRÜM,,YAKMA YUVAMI )
BU ARADA SİZLERE MUTLU BİR HABERİM VAR,,MUTLAKA TIKLAYIN :)
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
nasip gülüm...zor olucak ama....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit ben buradan çamur yaparım o motora çok yol yaptı diye
hayırlı olsun daha iyi bir şey için yapıyorsun sanırım
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)