Serkan abi, sen ve İskender abi için askerliğini Yeniçeri olarak yapmış diyorlar, doğru mu?
Serkan abi, sen ve İskender abi için askerliğini Yeniçeri olarak yapmış diyorlar, doğru mu?
...Sergerdan...
sen bi gel kuşadasına ben sana nasıl moral enjekte edecem göreceksin kardeşim benim
olum ne diyorsun ya. hayır anlamadığım manisa da niye benim askerliğim konuşuluyor? nerden çıktı bu daha da var askerliğe?
valla inşallah tek korkum çaysız yere düşmek
ne yeniçerisi o zaman türkler anadoluya girmemişti ki. iski yazıcıymış çiviyle duvara yazarmış. çivi de lodosmuş ondan saçları gitti. yontma taş olum bunlar hatta çakmaktaşgillerdenler
itina ile topiğimizde motosiklet hariç herşey konuşulur tartışılır
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Manisa'da motosikleti olan kalmadı ki abi
...Sergerdan...
serkan, gürkay ve iskender abilerim...mecit, umut, eren ve ismini sayamadığım diğer manisalı dostlarımız...kuşadasında özlem giderebilecekmiyiz??? nedir son durum
kandiliniz mübarek olsun
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Manisalı dostlar kandiliniz mübarek olsun
ALLAH razı olsun kardeşlerim...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
serkan abi murat abinin yanına giderken birkaç hediye götür asker malzemesi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
merhaba manisa bayadan beri tatildeydim ve döndüm aranıza.herkeze selam.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Gürkayım nasıl geçti tatilin bakalım?
slm millet manisa bitmiş ne bu yahu kimse girmiyormu hallahala herneyse kib ş:145
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
bi tatile çıktık bizim topc mort mecit abim sen yoksun ondan böyle oldu
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Kardeşlerim nerelerdesiniz....Haloo...meydanı boş bırakmışsınız
MT manisa ekibi topluca tatile çıkmış anlaşılan umarım herkes sağ sağlim geri döner
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
MANİSA MT hadi hayırlı ramazanlar. Bir iftar organizasyonu yapında gelelim yüzünüzü görmeye. Yoksa sahurda kapınızda davul çalar camınıza taş atarım haberiniz ola
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
hayorlı ramazanlar arkadaşlar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)