herkeslere selamlaruzun zaman oldu foruma girmeyeli
herkeslere selamlaruzun zaman oldu foruma girmeyeli
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
s.a arkadaslar ben eren manisa merkzden laleli bölgesinden 16 yasındayım bütün motorlara meraklıyım gel gör ki alamıyoz parasızlıktan nalet olsun cko güzel bi mobiletim wardı 130 a vuruyodu cift makine polisler aldı onuda of delirdim motorsuzluktan motor bi tutkudur hele motora alısmıs bi insan icin motorsuz kalmak cko kötü bişi nese manisa merkezden arkadaslarla tanısmak isterim
öncelikle o polisleri tebrik etmek lazım. ellerine sağlık.
canım kardeşim diyorsun ki 16 yaşındayım 130 vuruyordu. dua et 130 vururken sana bişey olmamış. dua et o polisler senin ömrünü uzatmış. motosiklet sevdanı anlıyor ve takdir ediyorum ama bu tip olayları hiç sevmem. ehliyetsiz, evraksız, alkollü falan motosiklete binilmez. bu iş şakaya gelmez. motosiklet çok ciddi bir iştir çok.
manisaya geldiğimde tanışalım
manisa belliki tatilde kimsecikler yok aloooooo sesimi duyan vamı
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
manisa tatilin kralını yapıyor anlaşılan. herkes bir köşede. Gürkay ım canım kardeşim jumbom iyiyiz sen nasılsın bakalım
Ben tekim ya, çiftlere kıl oluyorum... Yok yok şaka... kıl olmuyorum... ama pek özendiğim de söylenemez şu sıralar... Konsantre olamıyorum...
...Sergerdan...
walla ben manisaya geldim geleli bekarlık sultanlıktır modundayım ne gerek var kedi-ciğer moduna tercihler
göçe 10 gün kaldı hafiften çöktü hüsran
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
kedi-ciğer ikilemesi doğru ama bir de şu var ya ben bekarlıktan sıkılıp ne zaman bir sevgili yapsam arıza çıkıyor. Deli paratoneri miyim ben anlamadım. B.ca.ak ne dersin bu işe?
Abi ben anlamadım zaten seni... sen başını bağlıyordun, olmadı, sonra senden bir daha randıman alamadık demek ki böyle oluyor... Neyse canım, sen biraz sanatçı ruhlusun, mükemmeli bulana kadar devam...
Dedem sonrasında bazı bünyelerde alışkanlık yapıyor... Senin tuzun kuru tabii, iki vefakar, kadirşinas insan bulmuşsunuz birbirinizi, geçinip gidiyorsunuz... Bizim yaşlarda sevgi-saygı-hoşgörü anlayışı o kadar değişiyor ki ideal dengeyi yakalamak iyice zorlaşıyor..
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)