Reklama Gerek Yok Aga... Bilen Bilir Bizi:p
Reklama Gerek Yok Aga... Bilen Bilir Bizi:p
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Dedem Benimmmmmmmmmmm....başımın Tacı...sen Iste Dubaiye Gidelim..yapayım Bir Organizasyon Ozaman,,nereye Istersin..nerersi Olsun
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
slm manisalılar bende geçici olarak manisa mt li oldum.manisa-alaşehirde askerlik yapmaktayım burada çoluk çocuk herkesde motosiklet var genelde cup model ve ilk izlenimim koruma sıfır o yüzden hiç sevmedim kask takan yok burda.görüşmek üzere hoşçakalın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
aramıza hoşgeldin..hayırlı teskereler dostum
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
mt manisaaaaa uyuyan güzellerrrrrr hepinize boll kazançlı haftalar
herkese merhaba diyorum aranıza yeni olarak katılıyorum haberim yoktu simdiden hekese merhaba diyorum
dana degil hocam fransua hosbulduk
herzaman ben zaten mecitin dedigi gibi dernekten im ama burda yeniyim hosbulduk
dostum hoşgeldin bende dernektenim ama su an aywalıkta oldıuğum için gelemiyorum. oralara kalıcı olman dileğiyle
[IMG]C:\Documents and Settings\hacker\Belgelerim\Resimlerim[/IMG]
olsun kardesim sen beni tanıyorsun zaten
[COLOR="Red"]fransua
:bounce:[/COLOR]
yok yauww avatarındaki resimlerden tam yuzunu göremedim.. aywalıktayım bende sezonluk beach club kiraladım.. toplaşıpda gidecek yer ararsanız sarımsaklıda ben sizi beklio olucam..
sarımsaklının neresinde burdan bi arkadasımızda otel aldı orda ben arada bir oraya geliyorum ismini yazarsan gelince ugrarım mutlaka
[COLOR="Red"]fransua
:bounce:[/COLOR]
sarımsaklının dışında kalıyor.. badavut plajındayım badavutta yaz evi apartotel i buldun mu beni de bulursun
Dostum aramıza hoşgeldin
slm mt ailesi slm müdür senin ev adresini bana telden msj göndersene senin emanetler pazartesi elinde olur birini serhat abiye ver tamamı abi valla uçurur beni benim yerimede vur şişenin dibine hadi ALLAHA emanet olun kib ada mahkumukıbrıs bir liman ben ise bir gemi eger o limana birdaha yanaşırsam
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)