Selam Arakdaslar ıyı Gcler Ben Osmaniye Mt Den Seloyamaha80 Yazın Manisaya Gelcek Gezmeye Sizin Gibi Değerlı Arkadaslarla Tanısmak ısterım Osmaniyeden Herkese Selam Olsun Kazasız Belasız Iyi Günler Dostlar...
Selam Arakdaslar ıyı Gcler Ben Osmaniye Mt Den Seloyamaha80 Yazın Manisaya Gelcek Gezmeye Sizin Gibi Değerlı Arkadaslarla Tanısmak ısterım Osmaniyeden Herkese Selam Olsun Kazasız Belasız Iyi Günler Dostlar...
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Günaydın Manisa...
Mecit, bari sen teslim etme bayrağı... Yengeye yani...
...Sergerdan...
günaydın manisa herkez nerelerde bakem sesim geliyomuuu
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
geliyor kardeşim şimdi buca dan duydum nete girdim. gürkayım seslenmiş dedim.
Nasıl keyifler?
mecit abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii motoru satma valla portakal giderse ben burada nası vallla uyuyamam bak giti güzelim alet allah
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Merhaba,
Bende aranıza katılabilirmiyim ? bende manisa lıyım..
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Burası iki tekerli araçlar forumu değil umutus üzgünüm. Miskin KA cıların mekanı. Sen gel İzmir Mt ye takıl orada kontenjan var. Burası içini açmaz sanırsam
Son Kale Mecit de satarsa portakalı manisadan bile geçmem gali
S-A-T-I-Y-O-R-U-M eylülde,,sezon sonunda,,
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1300 PAN ALMAK İÇİNNNNNNNNNNNNNNNN,,,
HONDAAAAAAAAA,,HAYAT VAR ONDA..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
uleeee bunların kuyruk tava sapı gibi
ağzı olan değil arkadaşlar bakınız 3232 ve 3233 no'lu mesajlara parası olan konuşuyor
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ALCAM ULEN ALCAM,,PARA VARKEN ALAYIM,,BİDAHAMI GELCEM DÜNYAYA...
( cepte 10 ytl para var ha.)))
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Hadi İskender abi binmez motosiklete de Serkan abi sen de birşeyler al bari
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Astsubaydan ilk sahibi 2006 model kanuni tiger kazasız çok temiz bakımları yapılmıs 7000 de guneydoğu ya tayın olma sebebiyle acilen satılıktır 505 679 78 48
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)