walla bende acaip dökülmüşüm gürkayım iyi bi haftasoınu geçirdik ama
walla bende acaip dökülmüşüm gürkayım iyi bi haftasoınu geçirdik ama
Gürkay bikaçgündür rüyamda boeing 737 sesi duyuyorum sence neden? İskender ben muratın KA larına karşılık yeni bişey buldum kardeşim KuPa şimdi üretin bakalım kupa lı kelimeleri görelim Murattan başka kimse bişey anlamamıştırya neyse.Serkanın sesi çıkmuyor ne hikmetse?Hiişşt lodos nerlerdesin?
şşşş ne Kupa falan. kupe var araba çeşidi onu mu demek istedin Ford KA kupe. bi de. Boing 747 iniş yaptı şimdi yakıt ikmalinde. Bir dahaki seferi çeşmede inşallah
inşallah o boing'i çeşmede denize indircem görün bak ilk olucak tarih yazıcam
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ALEM BUYSA KRAL CİMBOM O KADAR
En büyük Cimbom.Bu sene yine KuPA..Bizim ...Murat Çeşmeden bi haber yok organizatörlerimiz uyuyormu?Gürkay kardeşim naber Çeşmede şampiyonluk KUPA mızı kutlayacağız inşallah
slm millet yeni bir hafta bası herkese slm magosalı felaketbey artık siz istemiyonuz beni bende kıbrıs a transver oldum herkeze slm kib favorii oldu felaketbey magosayı yakıyom müdür bunlar benden kaldı şafak demiş onikiden sonra 263 by baba yatar şafak atar gürkay abişi valla yazın yokum örüsemicez serkan abi tavsanları bensiz vurma o tavsan lar arkandan bakar beni sorarlar ona göre kib bayssssssss
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
günaydın manisa alooooooooo uyuyonuz beya kimse bişey yazmıyo nerdesiniz
valla müdür o sosyal falıyetleri ben burda daha degişik biçimde uygulamaya basladım haberin olsun sıkı bi calısma var burda gürkay abi valla cimbom sampion oldu burda gemi sirenleri durmadı o yıldızları bosuna almadık biz
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
favoriii ne sosyal faliyeti kardeşim. askerde sosyal faaliyet mi olur. sen nöbet tutacan bizde rahat uyuyacaz. kural budur
Milleeeettt canlanın yaffff. Nerelerdesinizz?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
İyi geceler manisa MT.....
Lodos,Gürkay,Mecit,İski ve diğer aktörler nerelerdesiniz aloov......
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Amanın pazarlık kızıştı yine. Anaaa Murat bak kızdırdın Mecit'i satıyo vala motoru. Özer abi olay bitmiştir. Finiş.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
eeee mecitim bekara hanım boşamak kolay
birazcık iş ciddiye bindimi ne sosyal hayat kalır ne aktivite nede hobi
daha duuurrr bunlar iyi günler kedinin ciğere baktığı gibi(bizim gibi) bakarsın karşı kaldırımdan motosikletlere
allah hepimizin sonunu hayır etsin yarabbim
motorsuzluk zor zanaat
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)