İzmir'den günübirlik herşeye varım. Bir plan yaparsanız beni de yazın listeye...
...Sergerdan...
tabi biz yokuz diye mangal planlayın alacağınız olsun eyvallah...
KENAN başımın üzerinde yeriniz var siz geleceğiz dediniz de biz hayır mı dedik .Pazar günü topla işte İZMİR mt'yi gelin ,MANİSA mt ile buluşun manisa'da
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
İskender daha alamadım motoru kıyafet filan derken zaman geçiyor... Bu ara toplantılardan genelde izmirdeyim, oraya gelipte uğramadan döneceğimi zannetme... Yakında çok yakında geliyorum öğlen yemek için müsait oluyormusun?
ya arkadaşlar şu mangal işini netleştirelim..ben pazar müsaitim,,ve bi aksilik olmazsa gelicek durumdayım...z.ovada hazır mangal var sanırım...sizde gelecek bayan varmı??(kız kardeş,hanım,yenge maksadında))çünkü benim kanka özlemde(belifeless) gelmek istiyor ama ortama göre abilerim..ben bu akşam bizim manisa tayfasına sölücem pazar mangal işini gelen gelirr,kimse gelmezse,ben atlarım motora pazar sabahtan gelirim abilerim..bnm kardeşimde gelcek,,en kötü 4 motoruz yani..
ortam müsait ,zaten aileyeri isteyen herkes gelebilir.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
zaten burada yaşıyorum yani evim ve işim burada ,eğer herhangi bi öngörüsüz durum olmaz ise eşimle beraber sizleri bekliyoruz,ancak oğlum biraz öksürüyor eğer hava müsait olmaz ise yalnızım yani sonuçta haftasonu zaten kalabalıkta oluyor burası heryerden gelen var arkadaşlar
kemal (linkinpark) pazar sabahı erkenden akhisarda kurulan balık pazarından taze sardalya alacağım dedi haberleştik mangallarda her kamelya başında var zaten gerisi size kalmış
pazar geliyoruzz ustaaa.et falan ordanmı alıcazyaaaa...bibalıkla olmaz o iş??
kaçta buluşcaz peki???
kömür alıcam ben burdan..enişte kömürcüüüüüüüüüüüü
eşimle gelme ihtimali yok. eşim ve oğlum mecburen izmirde kalacak. ama ben geleceğim. mecit pazar sabahı beni artçı olarak manisadan alabilecek var mı? izmirden geleceğim. cevap bekiyorum.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
ah ahhh iskenderr abi işin zorr boşver bu nikahıı
arkadaşlar tekrar yazıyorum 2 aralık cumartesi günü saat 2:00 gençlik parkında olacağız herkezi bekleriz....
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
mecit beş tane kasap war istersen dana keseriz mahrumiyet bölgesimi burası yaw... küçük almanya
tamam serkan abi,,deve keselim değişiklik olur..fotoğraf makinasını unutmayalım ha...bende digital makina vardı,,hanıma yolladık...pazar kaçta buluşalım bide,,karaklaştıralım artık...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
havalar böyle giderse öğlen 12:00 gibi burda olun zira soğuk oluyor sabahları... hem akhisardan zeytinliovaya saptınızmı meşhur kasaplar var yol üzerinde bi göz at ,hem katılımcı listesi yap kim geliyor kaç kişi geliyor bilelim ona göre hazırlık yaparız. kemal yada iskender karşılayacak sizi akhisarda zaten bende buradaki organizasyonu yaparım mangal kömürü falan taşıma taa manisadan mis gibi zeytin odunu var közünde senin dediğin o deveyi pişiririz
mrb arkadaşlar bende manisa saruhanlıdan mehmet
şu anda balikesir akcaydayım okul dolayısıyla yolunuz düşerse bekleriz
serkan abi duymadın mıı iskender abi izmire gidecekmişşş
ya kemal çok kötüsünnnn.yaygaracı. arkadaşlar cumartesi akşamı çocukluk arkadaşımın izmirde nikahı var. bütün koşulları zorlayıp, pikniğe gelecektim kendimce. lakin, pazar günü geri döneceğimi arkadaşıma söyleyince kıyamet koptu. sanırım aranızda olamayacağım. üzgünüm. onurcuğum sen de bana uğradığında öğle saatine denk getir ki yemek yiyelim. oldu mu kardeşim.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
ya benimde sınavım var o kadar erken orada olamam
başka haftaya bıraksak daha ii olacak sanırım mangalı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)