slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak
slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Dayıcım Sana Yarın Para Yollucam,,okuldan Bir Arkadaşla..ilk Taksiti..
Bu Iddaa Bayi Varmış,,oraya Takılıyor..ama O Seni Bulcak..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
[QUOTE=FAVORİİ;1039922]slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak[/QUOTulen sen benim işi unutma ağzımıza bal sürdün taaa kıbrıstan yoksa gelince kurtulamassın elimden ferhat
murat'ım dürtüp duruyon ama otelde soracam hesabını sana
olm ne getiriyosun aklına eşeğin karpuz kabuğunu
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
selamlar arkadaşlar manisadan sedat ateşparçası(otopark) MT nin toplantıları ne zaman yapilio mail atabilirmisiniz atesparcasi_45@hotmail.com
45 ky 179
ooooo mecit nabion bilader
günaydın manisa. herkeze hayırlı sabahlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
günaydın dayıcım..naber yahu??
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Rahmi Abi yapma gözünü seveyim. Gazlıyosun beni. Valla bizlerde sizleri çok özledik. Semra Ablama selamlar. Ayvalıkta görüşürüz.AAAA motorsuz bir iski düşünemiyorum ne zaman sattın motoru ? hepinizi çok özledim Ayvalıkta buluşuruz İnşallah.
Vay hemşo. Hoş gelmişsen?
Bu yaz Kıbrıs'a tatile gideceğim.
Sen feryat a devam
Yanımdan geçerken bi korna çal. Kızlara bakmaktan dünyanı görmüyosun keçi.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
[QUOTE=lodos;1035525]sohbetimize ortak olman için her zaman manisa-mt sayfamıza bekleriz.ayrıca memleketine gittiğinde fotoğraflayıp bu sayfalardada paylaşabilirsin memleketimizin her köşesi, ayrı bir güzel
lodos müsait bir zamanda resim eklerim ,sık kulanılanlara ekledim bile linki,
SUZUKİ BURMAN UH 200
abooo iski gürkay neler oluyor abicim burada.
evet edelim kardeşim ama kim edecek onu kararlaştıralım.
iskender bırak motoru bisiklete bile binemez rahmi amcacım
Ya valla Rahmi Abi uğraşılmaz bunlarla. Adamı dakikada yerler. Aman gürkaya yem olmaktansa...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)