hadi zeytinliovaya; deçen defadan dilim yandı stoklarım hazır, kumanya, kartonla cigara, bi kasa kola ile anemon'un önündeki kavşakta bekliyom kaçgüne gelirsiniz
hadi zeytinliovaya; deçen defadan dilim yandı stoklarım hazır, kumanya, kartonla cigara, bi kasa kola ile anemon'un önündeki kavşakta bekliyom kaçgüne gelirsiniz
May The Force Be With You
Ooo Evet,,hadi Amcoğlum,,tarih Belirleyelim..yada Dur Bende Geliyom Anemona,,bekleriz Orda Milleti..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
bende geliyorum anemonun önunde görüşürz..
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Hadi erken olsun bende geleyim bak hatta geliyorum uleynnn
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
nereye gidiyonuz len
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
aa seni arayan olmadımı, yukardaki msjlardan anlaşıldığı üzera biz yoldayız şimdi , her an ulaşabiliriz.
May The Force Be With You
mustuvuaa(mustafa)
ceptenmi bağlanıyosun siteye
ne eksantrik bi kardeşimizsin sen
gelene git demeyiz başım üzerine dostlarım ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaslar gecen hafta ceza yemistim 115 ytl bugun yine geldi 230 ytl odemesem bisey olurmu yada soyle diyim odemicem nolur ? bu arada motosikletle 90 in alti kullanmak mumkunmu yol boyunca ben bu olayi anlamadim surekli 90 ve alti gitmek imkansiz gibi geliyor =( =( bu konuda bilgisi olan varmi? acil yardim lazim arkadaslar =(
asil ablacım o cezayı ödemezsen vize yaptırırken yada vergini öderken hatta motoru satarken karşına çıkar 3 katından fazla katlama yoktur fakat burası türkiye ne olur bilinmez vergiler ülkesiyiz bir şekilde sana ödetme yolunu bulurlar bence öde
90 ın altında gitme konusu ise hepimizin derdi daha çözen yok NİRVANAYA eren birisi çıkarda bulursa haberimiz olsun ( tabi bu arada hızı trafik kuralında bizden yüksek olan bir kamyon bizi asfalta resim etmezse )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ya süpersiniz yaaaa. Valla cidden özlemişim ben burayı. O ne kopuştu öyle. Arkadaşlar hepinizi seviyorum ben.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
merhaba arkadaşlar bende akhisardan çömez motorcu adayı bir arkadaşınız.İstanbulda öğrenci olduğumdan yazın akhisara gelince başlangıç olarak 125 anf honda innowa almak istiyorum.Fakat bu meretlerin üretimi de durmuş galiba.Ben haziran da innowanın sıfırını bulabilirmiyim.Bu konuda fikir verirseniz sevinirim..
kardeşim bana uygun olduğunuz bir haftasonunun tarihini verin de ziyaretinize gelelim şu gölette mangal vs yakalım. senden ve iskiden haber bekliyorum.
kardeşim senden de haber bekiyorum uygun olduğunuz bir haftasonunu bana iletin toplanıp gelicez.
Evet,,yapalım şu Işi..mangalı??
yok dostlar yok bizim bitler kanlandı galiba kaşınıyohadi beraber kaşıyalım azıcık daha zorlayın iskil'yi lodos'u olcak bu iş.bana kalsa ilk toplantıya gelcem ama bunlar kopuk, bitik, ölmüşler ne dersen de bak tiyoları veriyom işte
Yaşa Sen Dayıcım..bastır,,allahına Kurban..
oralardan bir motorlarla geçsek canlanırmı acaba bu ekip bilmemki
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tesekkurler
APV 41 =( bisekilde oducem bidaha gelmez insallah =(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)