dernekte bile durduğunuz yok gece bizi fotosel lambanız karşıladı bizde kapıya MT çıkartması yapıştırdık döndük ( saat 02 45 idi )
dernekte bile durduğunuz yok gece bizi fotosel lambanız karşıladı bizde kapıya MT çıkartması yapıştırdık döndük ( saat 02 45 idi )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cengiz Abi Biraz Daha Bekleseydiniz Beraber Kahvaltı Yapardıkk...çıkartmayı Görmedim Vallaha..
Kimsede Fark Etmedi Galiba..bişey Sölemediler.. :)
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ben bu akşam ordaydım dikkatimii çekmedi bnmde diğer çıkartmaların yanına yapıştrdıysan abi kimsenin dikkatini çekmemiştir Ben onu bi inceliim yarın
MT Manisa-İzmir fazla fuar davetiyesi olan varmı 1tanecicik bana lasım çok makbule geççek
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
............<<<.......................<<<......... ............
Nabız = 0
Hayati Fonksiyonlar Iflas..
Kaldırın Manisa Mt'yi Morga.
Selam Mecit'im
nehaber kardeşim? umarım Manisalı kardeşlerimin hepside sağlık ve afiyettedir...
Selamlar hepinize
reanimasyon gerekli size fuar sonrası bir mangal ŞART oldu yapılmalı yapılacak şarj edeceğiz BAHAR GELDİ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Kısmet Olursa,,haftaiçi Bir Akşam Sizleri Dernekte Misafir Etmek Isterim Dostlarım..
Mecitim hafta içi bi cuma oraya geleim bi çayınızı acı kahvenizi içelim derim bende. bunun dışında şu zeytinliova daki gölete gidip de bir haftasonu mangal yaksak, yada biz buralardan balık halinden balık vs mi alsak? nasıl yapsak da bu akhisarlıları ateşin başına toplasak?
murat abi,,ne demek..heran gideriz akhisara..
ama dernekte cuma buluşması olmasın..çünkü hercuma bizim kendi toplantımız oluyor ve çok kalabalık oluyor..haftaiçi sakin birgüne ayarlarsak daha güzel olur..
inşallah abi..dernek olarak 2 otobüs İSTANBULA fuara gidiyoruz..ama benim pazar günü ÜDS sınavım dolayısıyla gidemiyorum...orda karşılaşırsınız umarım..
Mecit'im,
özelden gelen mesajına teşekkürler.
yanıt attım fakat posta kutun dolu olduğu için alman mümkün değil!
Posta kutunu bir temizle
Posta Kutusunu Yıkadım,temizledim özer Abicim..
edebiyat fakültesinde girecekmişim sınava ben abi..
iyi haftalar manisa ahalisi
Sağol Murat Abi..bgn Hayırlısıyla Biladere Bodrumdan 2005 Model Kawa 636 Aldım..yarın Sabah Gidip Teslim Alıp Gelcem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)